• Bifil

  Startet av Salla_  4 år siden

  Hei jeg er bifil, og det har jeg vært i 4 år nå uten at noen fikk vite det. Men det siste året har jeg sagt det til noen få personer jeg stoler på, men fortsatt ikke til mine nærmeste venner. Det har seg slik at jeg har "holdt på" med en gutt i 4 måneder (det høres litt rart ut men jeg har bare ikke hatt lyst på kjæreste)
  Problemet mitt er bare at jeg liksom aldri klarer å se på ham som så mye mer enn en "friend with benefits", jeg er en person som veldig lett liker både gutter og jenter men jeg får ikke følelser for ham? (Det går helst på andre ting eheh) jeg har vurdert å fortelle ham at jeg er bifil men så vet jeg at han er slightly homofob og han har sagt til meg en gang at "du kan ikke være lesbisk", jaja the more you know jeg er da absolutt veldig skeiv. Burde jeg fortelle ham det? I det siste har jeg liksom mistet litt lysten på å fortsette å holde på med ham.. (Han er en veldig snill og god person sånn btw) og jeg er litt usikker på om jeg kanskje bikker litt mer mot jenter for tiden.. hva skal jeg gjøre??

 • HardtLiv 4 år siden #1

  Det er ikke galt og å være bifil eller noe som helst. Føler du at dere to ikke har no sammen lizzom. Si ifra til han pass på ikke sår følsene til han da(; vis du er usikker på følsene dine siifra til helsesøster.
  Håper du får det bra
  -HardtLiv-