ForumSex og seksualitet / Bifil, komme ut?
 • Bifil, komme ut?

  Startet av sveisa  7 måneder siden

  Jeg er gutt på 15 år og er bifil, har kun fortalt familie og noen venner at jeg er det, burde jeg komme ut slik at alle vet det? Føler jeg blir å miste mange venner dersom jeg kommer ut, og at folk ikke blir å like meg lengre, gutter altså.

 • HjelpFinnes 7 måneder siden #1

  Hei! Er også bifil, så kan so jeg kjenner meg igjen. Men la meg stille et spørsmål: hvorfor vil du komme ut? Du er fortsatt deg uansett, og hvorfor er det ikke nødvendig for dem å komme ut som hetero? Altså jeg kjenner meg igjen i det å ha lyst å komme ut, men er det virkelig nødvendig? Hvorfor ikke bare laver å si noe, og så fortelle når du evt får en type? Dette med å komme ut er en vanskelig ting, og kan være ekstremt kjipt om du finner ut at du ikke var det likevel (sier ikke at å være bifil er en fase, men for noen er det det). Men foreldrene dine vet det og nærme venner: så hvorfor behovet for å la «alle» vite det? Har du et behov for å vite alle andre sin seksualitet?

 • Forumgutt15 7 måneder siden #2

  Bare husk de som ikke godtar deg har aldri vært gode venner. . Da er de bare falske venner unasett hvor mange god mimner du har hatt så er det desverre noen du kommer til å miste (ikek alltid)

 • JentenSomIkkeBryrSeg 7 måneder siden #3

  Jeg føler at det ikke er så viktig å komme ut av skapet til folk du egentlig ikke kjenner så godt. Det er jo ikke egentlig så viktig at alle vet det. Jeg er en 15 år gammel bifil jente og har gått gjennom det samme som deg. Jeg tenker på seksualiteten min som noe som ikke er en hemmelighet. Jeg går ikke rundt å sier det til folk, men hvis de spør svarer jeg ærlig. For det er det man hadde gjort viss man var heterofil. Man går jo liksom ikke rundt og roper ut til alle at man er hetero så hvorfor skal man gjøre det når man er noe annet enn hetero? og viss du føler at folk vil stoppe å like deg viss de finner det ut om det, fu*k dem <3 da er de ikke bra nok for deg uansett.