ForumSex og seksualitet / Bifil, hvordan sier jeg det til vennene mine
 • Bifil, hvordan sier jeg det til vennene mine

  Startet av Dårlige_dager  ett år siden

  Hei, jeg er veldig sikker på at jeg er bifil og har en venn som er det og to som er lesbiske. Problemet er at de har allerede fortalt det til venne gjengen vår som består av 5 stk, en bifil, to lesbiske, en heterofil og meg. Vi snakker mye om temaet og de snakket om at de er en del av LHBT+ og at jeg og hun andre er heterofil. Jeg vet bare ikke hvordan jeg skal si at jeg ikke er hetro. For tenk om de tror at jeg bare sier det fordi de ikke er det, de kommer ikke til å si det direkte men kanskje de tenker det. Eller om jeg finner ut at jeg egentlig ikke er det kanskje de innerst inne er litt irriterte på meg? Uansett irriterer det meg at de sier jeg er heterofil. Please hjelp

  Hilsen en bifil jente

 • ingipad 11 måneder siden #1

  hei jeg er kansje ikke den som er best til å gi råd. men hvis di begynner å snakke om det så kan du prøve å si at det er noe du har lyst til å si, å så ka du si at du er bifil. kansje du kan spørre om tips til hvordan du kan si det til foreldrene dine også. jeg er også bifil og jeg er var ganske redd når jeg sa det til 3 av vennene mine. sa til 2 av dem at jeg var bifil over melding. og til den ene at jeg var bifil i virkeligheten. di tok det bra. har fortsatt ikkje sagt det til di andre i vennegruppen min da. jeg har planer om å komme ut neste år engang men vet ikke helt når. hvis du ikke føler at du er klar for å si det, så trenger du ikke si det enda. du kan altids sende en melding eller sende en video eller noe annet hvis du ikke vil si det i virkeligheten. gjør det du føler er best og ikke bry deg om di tror det er fordi du føler deg utenfor elns.

 • Dårlige_dager 10 måneder siden #2

  Hei! Dette er et litt sent svar, men ja ja. Jeg har sakt det til vennene mine og de tok det kjempe greit! Jeg er helt åpen om det på skolen og ingen har brydd seg noe særlig om det. Jeg har planer om å fortelle mamma før nyttår og håper det går fint. Tusen takk for svaret ditt og lykke til med å komme ut!!

  Hilsen meg ❤️

 • Heyhey 9 måneder siden #3

  Hehe jeg har yolo (vet ikke lurt) og spurte meg selv om jeg var det om det gir mening. Lagde en privat yolo store med bare de jeg ville at skulle vite det og svarte helt ærlig. Rar metode men det funka egt dritbra for meg. Vennene mine bryr seg så lite at de glemmer det i blant.

  Håper jeg hjelper ❤️ Hilsen enda en bifil jente 🥰

 • Heyhey 9 måneder siden #4

  Om noen andre leser dette da siden du har sagt det 🥰🥰