ForumSex og seksualitet / Avhengig av sex
 • Avhengig av sex

  Startet av Torpjll  3 måneder siden

  Jeg skrev et innlegg tidligere om at jeg har fått på meg et fuckboy rykte, men det er ikke det eneste problemet. Jeg er 15 (04/10 klasse) og tar jeg er litt avhengig av nytelse/sex. Og jeg har pult i overkant mange. Og vil ikke knytte meg til en spesifikk person. Pga jeg vil har mye variasjon og sex med flere personer samtidig. Jeg er ikke interessert i gutter i det hele tatt men jeg har erfaring av 1 gutt som pulte meg i ræva. Men jeg er 100% hetero. Jeg har veldig strenge foreldre så jeg er veldig redd for at de skal finne ut om mitt meget sexy eller liv. Jeg er også veldig glad i å se på porno og funnet Twitter som en veldig fin virus-fri side. Og jeg er alltid klar for å utforske mer og prøve alle mulige stillinger. Misjonær og bli sugd er mine 2 favoritter for øyeblikket, jeg presser ingen og tar godt vare på alle jentene jeg puler/slikker eller runker/suger meg

  Jeg har også sendt masse dp og runke videoer, som jeg angrer litt og, men jeg elsker å få bilder tilbake og det er også deilig å sende på en måte, jeg veit at det kan bli brukt i mot meg, men jentene jeg har sendt til har sagt at det var greit og videoene jeg har tatt når jeg har pult dem og sendt til andre har alle involvert sagt at det går greit.

  Jeg har på en måte blitt litt fanget, og at jeg ikke greier og stoppe og klassen har fått klager av lærerne som sier at det ikke er greit å holde på på doene men d er vanskelig å plutselig bare avslutte nå.

  Jeg er litt fortapt i alt sammen. Hva burde jeg gjøre?

 • Black sheep 3 måneder siden #1

  Jeg kan ikke si jeg relaterer, men kan forstå som en hver vane at det er vanskelig å slutte. Du er jo så ung og i stor utvikling. Det er mye som skjer inni deg og sex kan på en måte være en slags distraksjon fra det også. Du trenger jo ikke slutte, men prøv å sakte minste hvor mye du sender av bilder og ligger med jenter. Du sier du liker misjonær og suging. Kan jo være flere ting du liker, men vil anbefale at du prøver litt ut på egenhånd. Alt fra å bruke motsatt hånd til andre bevegelser osv kan gjøre at du får stimuli, men likevel trapper ned så det ikke går utover livet generelt. Siden noen klager, er det viktig at du respekterer dette. Skolen er ett offentlig område, og ikke noe sted du skal være intim.