ForumSex og seksualitet / Aseksuell
 • Aseksuell

  Startet av Jenta05  11 måneder siden

  Heiiiiii dereeeee

  Jeg lurer på om noen kunne fortalt meg litt om hvordan det er å vere aseksuell? Jeg driver å lurer på om jeg er det, men vet ikke om det er pga. Jeg nettop slo opp med kjæresten min eller fordi jeg faktisk er det.

  Jeg liker ikke å onanere, det skjer ongenting og når han kjæresten min tok meg på sånne steder var det bare ubehagelig o det føles ut som overgrep :,(ja vet at jeg er dramatisk heh)

  Jeg har liksom litt lyst på kjæreste, men absolutt ikke sex, eller tungekyss, eller noe sånn dritt der nede liksom.

  Men jeg vil fortsatt ha barn, liksom?

  Jeg er også egentlig veldig fornøyd med dette, jeg har alltid hat lyst til å være noe sånt LGBTQ+. men jeg vil ikke "komme ut" fordi jeg ikke er sikker på om jeg er det enda...

  Jeg gleder meg liksom til å begynne på ungdomsskolen til høsten og bare være bestevenner med absolutt alle guttene og ikke ha noen bekymringer i det heletatt! Men jeg er så usikker...?

  Kan noen forklare meg litt om hva de tenker, og om hvordan det er å vere aseksuell?

 • oisann 8 måneder siden #1

  Det er ikke sikkert du er aseksuell. Som du sier, du har ikke begynt på ungdomskolen enda, det er helt normalt å ikke like sex, onani eller kyssing da. du er enda et barn

 • Det.er.meg 6 måneder siden #2

  Hva er aseksuell?

 • Jenta05 6 måneder siden #3

  Det.er.meg hei! Aseksuell er at man ikke vil ha samleie, og ikke onanere, altså ikke har lyst på noe seksuell handling og sånt.

  ...Synes dere jeg burde lage et innleg om forskjellige LGBTQ+ seksualiteter? Haha, jeg synes det egentlig er veldig gøy å lære om det, jeg :))

 • The ace kid 6 måneder siden #4

  Aseksuell er når du ikke føler seksuell tiltrekning. Aseksualitet er et spektrum som varierer fra de som ikke onanerer, ikke har sex og synes selv at tanken på sex er frastøtende. Til de som onanerer eller til og med har sex. Noen har sex fordi de synes det er behagelig og andre for å tilfredsstille partneren. Demiseksuell er også en del av det asekuelle spektrumet. Når du er demi føler du ikke seksuell tiltrekning før du har et emosjonelt bånd med en person.
  Mvh. The ace kid