ForumSex og seksualitet / Aldersforskjell
 • Aldersforskjell

  Startet av Lotus07  én måned siden

  Hva tenker dere om aldersforskjell? Er ei jente på snart 15 år og liker ein gutt på 18/19. Vi jobber sammen og har snakket litt ilag. Trur ikkje han føler det samme for meg, men viss han gjer det. Hva gjer eg da?

  Er aldersforskjellen for mye?

 • This ride is a journey 2 én måned siden #1

  Som regel anbefales ikke dette, men det finnes sunne forhold hvor dette går helt fint. Bare vær veldig obs! Problemene kommer av at den eldste i forholdet rett og slett har mer makt. Det kan komme av at de er myndige, har forventninger som ikke passer med den yngste, har kommet "lengre" i livet og er mer sikker på seg selv, og omgår mennesker på sin alder som også har mye mer sosial makt.

  Personlig vil jeg anbefale deg å finne noen yngre, i alle fall nå som du er under seksuell lavalder og generelt er mindre biologisk utviklet. Hvis dere allikevel starter et forhold er det spesielt viktig med god kommunikasjon og bevissthet rundt at begge skal få bestemme like mye. Lykke til:)

 • s1407bek én måned siden #2

  Altså, det er lov. Men om han som myndig velger å ligge med et barn, så tenker jeg at han ikke er så «kul» likevel.
  Du er under 16, så om dere absolutt må bli så kåte på hverandre at dere ja, så ihvertfall hold kjeft om det, fordi det er straffbart fra hans side. Om jeg var deg hadde jeg funnet noen 07 eller 06, (ser du er 07). Bruk kondom!!! Og ikke ha sex på jobb, sier av erfaring.
  Forresten er jeg litt uenig i det der This ride is a journey 2 skrev, med tanke på at han var 18/19. Grunnen til det er at om han velger å date deg så har han nok ikke kommet så særlig mye «lengre i livet», for da hadde han nok skaffet noen på sin egen alder :)

 • This ride is a journey 2 én måned siden #3

  Til s1407bek: Vil fortsatt si han har mer makt, men.... veldig godt poeng