ForumSex og seksualitet / aldersforskjell
 • aldersforskjell

  Startet av gucciflipflop  4 måneder siden

  Hei. Jeg og en gutt har flørtet en del. vi kjenner hverandre godt, han er den snilleste jeg serr vet om. Problemet er bare at jeg fyller 16 i slutten av 2019, og han fyller 21 snart. Hva syns dere om dette? Legger forresten til at han er god kompis av broren min som er 00 (Jeg og broren min er også dritgode venner) han gikk i klasse med søsteren min, Var på russebuss med broren til besteveninna mi, og han er bestis med fetteren til den andre bestisen min. Så han er liksom ganske kjent i mitt "nærvær" om man kan kalle det det.

 • anonymhjelp 4 måneder siden #1

  så lenge begge r konforbable vil jeg si at alder ikke har noe å si... kos deg men han om du vil d, alder er bare et tall:))

 • Halla69 4 måneder siden #2

  Anynomhjelp du er helt sjuk i hodet som synes dette er greit, hvis alder bare er et tall kan jo en 45åring bli sammen med en 12 åring.

 • karitraa 3 måneder siden #3

  det er ulovlig for ham å være sammen med en som er under 18 år, så jeg vil si at dere burde vente litt med det romantiske og/eller seksuelle. dere kan jo være venner da.

 • Håper det hjalp 2 måneder siden #4

  Ehm.... Karitraa, den seksuelle lavgrensa er 16 som betyr at man kan være sammen med noen som er 21 når man er 16 (sammen kan jo man være egentlig uansett, men det er lov å ha sex sammen når man er over 16)

 • Banansplitt 2 måneder siden #5

  Ikke sant ^ det med over 16 ja... Men hvis en på 40 er sammen med en på 9 og den voksne blir tatt i det ... Kommer den personen i fengsel... Tro du meg dette kan jeg );