ForumSex og seksualitet / AHHHHH
 • AHHHHH

  Startet av IngenLikerMeg  én måned siden

  Jeg liker stesøstra mi. Der er d. Hater tanken på det men det er bare sånn. Hvordan forteller jeg det? Og hvis vi blir sammen, er det lov? Og hvis det går lenger(tenker på fremtid) er d lov til å gifte seg da? Til slutt. Spørsmåket jeg lurer mest på:hvordan i helvete forteller jeg det til pappa og stemor?!

 • Tiril011 én måned siden #1

  Altså, det er jo incest loven, som sier noe greier om hva som ikke er lov mellom søsken og no greier... Men jeg vet ikke hvordan du skal fortelle det til de... lykke til med det i hvertfall!

 • Eksistens én måned siden #2

  Det du beskriver kan være en utfordrende og følelsesmessig kompleks situasjon å håndtere. Det er viktig å forstå at romantiske eller seksuelle følelser for en stesøsken ikke er vanlig eller akseptabelt i de fleste samfunn, og kan være etisk uakseptabelt avhengig av kulturelle og sosiale normer og lover.

  Det første trinnet du bør vurdere er å oppsøke profesjonell hjelp for å diskutere dine følelser og få veiledning om hva som er best for deg og din familie. Du kan søke råd fra en terapeut, psykolog eller annen helsepersonell som kan hjelpe deg å sortere ut dine tanker og følelser.

  Når det gjelder å fortelle dine følelser til din stesøster, må du være forsiktig og vurdere hvordan det kan påvirke henne. Det kan være lurt å først diskutere dine følelser med en profesjonell eller en betrodd venn før du tar skrittet videre.

  Når det gjelder om det er lovlig eller akseptabelt å bli sammen eller gifte seg med din stesøster, kan det variere avhengig av lovene i ditt land eller stat. Det er viktig å sjekke med lokale juridiske eksperter for å få råd og informasjon om dette.

  Når det gjelder å fortelle det til din far og stemor, kan dette være en svært vanskelig samtale. Det er viktig å være ærlig og respektfull når du kommuniserer dine følelser, men samtidig forstå at de kan reagere med sjokk eller avsky. Det kan være lurt å ha en profesjonell til stede for å hjelpe deg med å kommunisere og forklare situasjonen på en best mulig måte.

  Håper det ordner seg.

 • IngenLikerMeg én måned siden #3

  Hei, takk for at dere svarte! Jeg har gjort det dere så, og som Eksistens sa så synes de jeg er ekkel og de vil ikke at jeg skal bo hos dem lenger. Håper at jeg kan flytte. Og søstra mi, synes det samme. Hilsen meg