ForumSex og seksualitet / Lesbisk?Bifil?
 • Lesbisk?Bifil?

  Startet av Usikker123  6 år siden

  Er det noen som har tips til hvordan man kan vite om man er lesbisk eller bifil? Jeg er en jente på snart 15 år som for rundt et halvt år siden ble forelska i en av mine nærmeste venninner, men hun vet ikke noe om det. Hun er den andre jenta jeg har forelsket meg i, men likevel er jeg usikker på om jeg lesbisk eller bifil, Jeg har fortalt om usikkerheten min til to venninner jeg stoler veldig mye på, men det er ikke mye de kan si for å hjelpe. De vet jo ikke hvordan jeg føler det.

  Som sagt er jeg forelska i en jente, den er grei og jeg tror ikke at noen jeg kjenner vil ha noen problemer med meg uansett seksualitet, Men problemet er at jeg vil imponere gutter, vil at de skal synes jeg er fin. Dette forvirrer meg veldig og jeg blir som sagt veldig usikker. Grunnen til at dette er vanskelig er fordi at hvis jeg er lesbisk eller bifil vil jeg fortelle det til venner og familie, men siden jeg ikke vet blir det dumt om jeg må ta det tilbake senere.

  Jeg vet at alt dette kanskje virker forvirrende eller dumt, men hvis det er noen som har noen tips eller gode råd til hvordan jeg kan takle dette vil jeg gjerne ha dem,

 • Mybadstory 6 år siden #1

  Hei! Du skriver at du vil ha tips på hvordan vite om man er lesbisk eller bifil, noe som vurderer fra person til person hvordan man finner det ut. Noe vanlig er jo og bli forelsket i samme kjønn, som du har. Det som også kan være lurt og vite, er jo at du kanskje bare liker henne veldig mye, bare ikke sånn at du vil kysse og sånt! Men det er også bra om du er forelsket selvølgelig! Hvis du tenker: vil jeg kysse henne? Vil jeg ha et forhold med henne? Det kan kanskje hjelpe deg! Du sier at du er litt usikker på dette med at du vil imponere gutter og sånt, det kan jo være et tegn på at du er bifil. Det er kanskje lurt og snakke med en voksen om dette?? Kanskje moren din?? Det er jo TROSS ALLT normalt og være litt usikker på slikt når man er ungdom! Så om du finner ut at du er lesbisk, bifil, eller at du bare liker gutter, er det like bra! Lykke til!

 • Usikker123 6 år siden #2

  Takk for svar :) Ja, jeg har lyst til å kysse henne, hadde til og med nesten sjansen en gang, men jeg vet jo ikke hva hun føler da :( Vet bare at hun snakker mye med en gutt :(, så tror sjansene mine er små uansett :( Kanskje jeg prøver å snakke med en av lærerne mine når jeg begynner på skolen igjen, hun er nemlig lesbisk selv, så det er kanskje litt lettere å snakke med henne :) Men igjen takk for svar :)

 • Depresjon.07 ett år siden #3

  Jeg er også lespisk bare se om du liker gutter og ❤️
  Jeg er 11🏳️‍🌈

 • Jente12årgammel én måned siden #4

  Jeg er 12 år å er ganske så sikker på ar jeg er lesbisk! Det er vanskelig å være barn men bare stå på!!!🏳️‍🌈