• Bifil

  Startet av SamAnna  5 år siden

  Heiiiii, er en jente på 13, en ting jeg har lurt på litt lenge nå. Er det sånn at gutter ikke liker jenter som er bifile? Jeg liker denne gutten men er redd for at han ikke liker meg tilbake fordi jeg er bifil, kan jo være andre grunner da men bare lurte om det var sånn at gutter syntes det er ekkelt. Føler litt at kanskje noen jenter i klassen syntes det er ubehaglig og være sammen med meg fordi jeg er bifil. Noen tror jo at jeg liker alle jenter når jeg er bifil men det er jo ikke sånn. Akuratt nå like jeg bare en person i hele verden. Syntes dere jenter da at der ubehaglig å være venn med en jente som er bifil?
  Eller er det sånn at gutter er redd for å ha et forhold til en jente som er bifil, fordi di er redd for at ho plutselig skal bli forelska i en jente?

 • pianopiken 5 år siden #1

  Hei
  Jeg er også litt bifil (ingen vet det) men det er ikke rart eller ubehagelig å være venn med en som er bifil på noen som helst måte.
  Ikke bry deg hvis andre syntes du er rar. Og hvis du liker denne gutten, men han ikke liker deg, bare glem ham. En dag vil du finne en som virkelig elsker deg for den du er

 • Undervurdert 5 år siden #2

  For å si det slik, så spiller nok ikke legningen din så stor rolle i et forhold. Om du liker han så burde du fortelle han det, det er helt naturlig å like begge kjønn. Det er ingen verdens ting som er ekkelt med det! Og nei, jeg synes ikke det er ubehagelig å være venn med en bifil jente. Om han ikke aksepterer deg for den du er, så burde du bare drite i han. Enkelt og greit.

 • EnAnonymJente 6 måneder siden #3

  Jeg synes ikke det er ubehagelig og være med bifile folk. Mest fordi jeg ikke kjenner noen på trinnet som er bifil.
  Hilsen: EnAnonymPerson (07)