ForumSex og seksualitet / 15 år og aldri kysset
 • 15 år og aldri kysset

  Startet av Aaanonym  ett år siden

  Hei!

  Jeg er ei 15 år gammel jente som aldri har kysset noen. Alle vennene mine har gjort det for lengst og jeg føler ett press på at jeg og bør få det gjort.

  Til nå sier jeg bare at jeg har jort det, for vennene mine ”plager” meg med det (som kødd), men jeg syntes det er utrolig flaut.

  Det er mange som sier de vil gjøre det med meg, men det skaper liksom også ett press, for hvis jeg er dårlig så kommer det til å bli snakket om. Derfor tørr jeg heller ikke å gjøre det med noen jeg kjenner. Vil helst bare kysse noen jeg ikke vet hvem er sånn at jeg ikke trenger å møte dem igjen hehe

  Hva skal jeg gjøre, og er jeg alene om dette?

 • Hundehus ett år siden #1

  Det er ikke sånn at man må kysse

 • Engutt ett år siden #2

  Er helt vanlig.
  Har ikke kysset noen jeg heller, dessverre.
  -Gutt 15

 • Aaanonym ett år siden #3

  Det hjelper faktisk mye å vite at det er andre på min egen alder som er i litt samme situasjon, så takk for svaret Engutt!

 • Jenta 04 ett år siden #4

  Jeg er også 15 in har aldri kyssa og føler et type press jeg også. Og hjelper ikke meg at han ene vennen min sier at det blir verre når man blir eldre for er så klein at jeg ikke tør men vil osv.
  Men jeg tror det beste er å vente til du vet at du vil og ikke stresser. Jeg stresser veldig med det me prøver å ikke gjøre det. Jeg hadde kj i 9 mnd men vi hadde et veldig kleint forhold det vi nesten ikke snakka sammen osv. Men når jeg sier vi ikke kyssa eller at jeg aldri har kyssa for jeg tilbake sånn «serr har du ikke?»
  Men jeg tror bare det er å vente til du er klar og ikke stresser med det.

  Hilsen jente 15 og ikke kyssa før haha

 • Denekte ett år siden #5

  Virkelig ikke noe å stresse med! Ta tiden din. Jeg hadde ikke mitt første kyss før jeg ble 17, og det er helt normalt:)