ForumSex og seksualitet / 14 år og har hatt sex
 • 14 år og har hatt sex

  Startet av MittProblem  ett år siden

  Hei!
  Jeg er ei 14 år gammel jente som tok jomfrudommen min med kjæresten min for snart en måned siden. Jeg angrer ikke. Jeg er bare er veldig usikker på hvordan og når jeg burde fortelle foreldrene mine om det. De har snakket mye til meg at jeg ikke må ha sex før jeg er 16 og lå bruker kondom. Selvfølgelig bruker kjæresten kondom. Det virker ofte som de prøver å skremme meg med å ha sex for tidlig, men jeg er klar over konsekvensene hvis jeg ikke er forsiktig.
  Jeg er veldig redd for å bli gravid, da må jo jeg fortelle det.
  Når du hadde sex første gang, hva sa du til foreldrene dine? Når fortalte du dem? Hvor gammel var du? Angrer du? Hvor gammel er du nå?

  Gjerne svar♥️

 • Sexerlivet ett år siden #1

  Jeg hadde sex for første gang når jeg var 14 og idag er jeg 16, jeg angret ikke i det hele tatt, så lenge du husker og bruke beskyttelse så går det temaet helt fint og blir du gravid kan du ta en angrepille, jeg turte ikke fortelle foreldrene mine om dette og samtidig tenkte jeg at det ikke var noen vits jeg fortalte de ingenting før jeg ble 15 eller snart 16 jeg veit ikke om det hjalp men uansett❤️❤️Lykke til

 • Håper det hjalp ett år siden #2

  Hvis du har et nært forhold med foreldrene dine og dere har snakket en del om sex så ville jeg sagt det til dem(en av dem). Jeg for min del har ikke gjort det, men jeg vet at foreldrene mine hadde vært de første eller noen av de første som hadde fått vite om det. Tror jo egentlig det kan være lurt uansett sånn at de vet og kan stille opp med en gang hvis du skulle bli gravid uten å bli forvirret eller sur.

 • Engutt ett år siden #3

  Du trenger ikke egentlig si det til foreldrene dine da.
  Men det kommer jo helt an på hvordan du tror de kommer til å reagere og hva slags typer de er.

 • Jentenullfem 10 måneder siden #4

  Eg hadde sex for første når eg va 11-12. No er eg 14. Har ikkje sagt til foreldrene, for di e kjempe strenge. Og ja det var d:)

 • Black sheep 9 måneder siden #5

  Jeg tenker du sier det når det føles riktig og du er klar til å ta det opp. Når man velger å ha sex skal man være på et stadige hvor å prate om det ikke er vanskelig. Men så klart er det noe annet med foresatte. Jeg forstår jo de er engstelige, for du er jo veldig ung. Men så lenge dere har det fint sammen og er forsiktige, tenker jeg det er viktigst nå. Jeg personlig har ikke hatt frivillig sex. Det er ikke noe jeg skammer meg over å si, sånn er det bare. Føler jeg meg ikke som jomfru, selv om det ikke var mitt valg, men vil derfor ikke identifisere meg som det heller. Ta vare på hverandre. Ønsker dere masse lykke til videre.

 • Nullfirejenta 9 måneder siden #6

  Ikke vær redd for å si det til dem! Fortell dem det når du er 40 eller noe😬

 • Nullfirejenta 9 måneder siden #7

  Ikke vær redd for å fortelle dem det, si det når du er rundt 40 årene

 • Bolle04 9 måneder siden #8

  Egt har ikke foreldrene dine noe å gjøre med sexlivet ditt så lenge du bruker beskyttelse og kjæresten din er på samme alder som deg. Du trenger jo ikke si d til dem. Jeg mista dommen da jeg bar 14, nå er jeg 15 og angrer ikke :)

 • Vv06vV 8 måneder siden #9

  Du bestemmer helt selv når du vil fortelle det til dem. Husk at dette er ditt valg, ikke dems, så de har null rett til å bli sure eller noe sånt.

 • Endless Summer 7 måneder siden #10

  Jeg har pult før!🤣🤣🤣