ForumKroppen min / Vil ned i vekt ): føler meg tykk
 • Vil ned i vekt ): føler meg tykk

  Startet av Feit jente  én måned siden

  Jeg er en jente på 14, som er 158 cm høy og veier 55 kg. Jeg føler meg sykt feit og hater det jeg ser i speilet.. ): dette er ikke en gøy tanke og vil gjerne ned i vekt!! Har dere noen tips om hva jeg kan spise for å gå ned? Eller noen tips til hva slags øvelser som kan hjelpe fort, vil helst gå litt ned til sommeren (:

 • Ekzh00 én måned siden #1

  Gjør hva du vil med kroppen din, bare du er trygg! Du kan søke opp øvelser på den delen av kroppen du vil foramdre! Men husk trening krever også at du spiser sunt! Ikke for lite og ikke for mye. Du må være tolmodig når det gjelder dette med kroppen, du kan ikke gå ned i vekt på en sunn måte om du går den 5 kg på en uke for eksempel.

  Jeg tror du klarer å gå litt, ikke for mye, ned til sommeren. Plenty tid😊
  Men vær trygg og ikke skad deg selv!

 • Sunny~ én måned siden #2

  Hei jeg føler det samme (jente på 13) jeg er 164 og veier 58,, og vær gang jeg ser meg i speilet så er det akkuratt som jeg faller sammen. Men lykke til hvis du skal prøve å gå ned i velt, ikke gjør fårmye(jeg syntes at du ikke veier mye) men please vær forsiktig. Husk at alle er forskjellig og ingen er overvekt eller stygg,, alle har sin egen stil, personlighet, utsene etc!! ~ sunny🥰❤️

 • Frootie én måned siden #3

  Hei! Jeg er en jente på 16 (snart 17) år, veier 60kg, og kjenner ofte på den følelsen! Det med vekt er veldig forskjellig fra person til person, men du og jeg er fortsatt i vekstperioden og kroppen vår forandrer stadig på seg! Som tidligere sagt i denne tråden er det viktigste at du holder kroppen din sunn:) Med det mener jeg at man må ta godt vare på den. Jeg vet du har sikkert hørt det hundre ganger før, men det er viktig å vite at et godt kosthold og aktivitet er utrolig viktige faktorer!:) Selv om mengden aktivitet kanskje er litt begrenset for tiden på grunn av korona, er det fortsatt viktig å holde seg i form. Drikke nok vann, spise nok frukt og grønt og holde seg frisk:) Jeg er for eksempel ikke tynn.

  Jeg er bygd kraftigere og mye av vekta jeg tar til meg legger seg rundt lårene mine. Uansett hvor mye jeg trener eller slanker meg, vil jeg aldri bli tynn. Kroppen min er bare ikke bygd slik:) Og det har jeg akseptert. Selvfølgelig kan man alltid trene for å styrke kroppen sin, men enkelte deler av kroppen kan man ikke endre på:) Tidligere har jeg ofte prøvd å unngå å spise og hoppet over frokost. Jeg ville ned i vekt raskt og jeg likte ikke kroppen min. Men på den måten følte jeg meg ikke bedre heller. Så nå legger jeg mest vekt på å holde meg på 60 kg:)

  Husk at vekt har som regel lite å si. Mye av vekta er som regel muskel og vann!:) (muskler veier mer enn fett) Så lenge du er frisk og sunn har tallet på vekten lite å si≤3

  Du er ikke alene:)

 • tenkpositivt én måned siden #4

  Er jeg undervektig hvis jeg veier 52 kg og er 167 cm?