ForumKroppen min / Vi prøver igjen
 • Vi prøver igjen

  Startet av mangofisken  én måned siden

  Okay så. På forrige innlegg(den under-Overvektig?) jeg vil bare vite HVORDAN jeg faen meg går ned i vekt. (No offense til de som har skrevet, men jeg vil ha svar på dette) Bare si det. Har gått ned 3 kg fordi jeg dropper, lunsj, frokost og kveldsmat hos pappa:) jeg liker tanken på å være skinny. Takk. (FW: Ikke gi meg tips og kjærlighet om det, jeg trenger serr ikke det)

 • Jeglurerogsvarerogsånn én måned siden #1

  Hvis du vil gå ned i vekt er det fair, men du skal være forsiktig med måten du gjør det på. Det som gjør at kroppen legger på seg er i all hovedsak at fettcellene produserer fler av seg selv når man spiser mer enn man forbrenner/fordøyer. Så om du vil gå ned i vekt bør du spise mindre enn du forbrenner. MEN! Du må selvom spise. Det beste for fordøyelsen er om man spiser hyppigere og mindre, enn at man faster for så å binge.
  Og om man går ned i vekt på en usunn måte, som å ikke spise eller overtrene, kaste opp osv, så vil ikke det funke i lengden. For på et tidspunkt skal du begynne å spise/ leve et normalt liv igjen, og da vil du automatisk også gå opp i vekt fordi metoden du har brukt ikke var gunstig. Spis variert og sunt, vær aktiv, for om du da har levd usunt til nå, så vil du merke en forskjell etter hvert.

 • Eksistens én måned siden #2

  Når kroppen får inn mat etter at du har sultet deg i en stund, blir det automatisk lagret til fett fordi kroppen ikke stoler på at du vil gi den nok energi igjen. Ikke sult deg selv.