ForumKroppen min / Vekta mi
 • Vekta mi

  Startet av Anonym2006  ett år siden

  Hei, jeg er en jente på 12/13 år, er 168 cm og veier nesten 50kg. Føler at det er alt for mye. Jeg føler meg utrolig tjukk, spesielt i forhold til de andre vennene mine. Jeg prøver å trene mer, spise mindre og har kuttet ut frokost. Noen tips til hvordan jeg faktisk kan klare å gå ned i vekt???

 • Jenta07 ett år siden #1

  Det er ikke for mye! Jeg er 12 år er ca. 170 og veier sånn 53 kg eller no. Og jeg vet at det ikke er mye, så jeg anbefaler deg til å begynne å spise frokost igjen!🧡 Og hvis du vil gå ned i vekt bør du trene og ikke ikke spise, men da kan det hende du veier mer pga musklene💪
  Håper du fortsetter å spise og at du fikk noen tips😊
  //Jenta07//

 • katteelsker101 ett år siden #2

  Hei hei, jeg er en 07, snart 12 er omtrent 160-63 i høyde tror jeg og er omtrent 55-57 i vekt(noe jeg ikke er så glad for, men jeg jobber med det):). Det er ingen grunn til å være lei seg. Alle har sine egne problemer, jeg har også mine. Det var en periode jeg var deprimert. Følte meg forferdelig, snakket ikke mye, men du må se vekk fra det dårlige og se på det som er bra, som personalitet og hobbyer. Det du må slutte med er å kutte ut mat fordi da kan ikke du vokse og bli bedre. Alle er forskjellige og du må elske deg selv, jeg har spesifikke problemer, jeg føler at jeg har stygg kropp. På grunn av noen få gutter i klassen min, hater jeg smilet mitt, men det ser jeg vekk fra fordi jeg liker meg for meg og det burde du også. Smil til verden og verden smiler til deg.<3 #love yourself.
  //katteelsker101//

 • snillejenter 3 måneder siden #3

  Du er ikke tjukk i det hele tatt!! Og du trenger ikke å gå ned i vekt❤️

 • everything 3 måneder siden #4

  Hei! Du er helt normalvektig, kanskje hakket under til og med. Du er bare 12/13 år gammel, og det er ikke lurt å tenke på å slanke seg i den alderen. Ikke kutt ut frokost, fordi det hjelper deg ikke i det hele tatt. Å spise mindre er heller ikke sunt. Prøv heller å spise mer frukt og grønnsaker og sunne ting, og minimere godteri og «usunne» ting. Ikke kutt de helt ut, spis det heller 1-2 ganger i uka. Igjen, ikke prøv å mist vekt/slanke deg, siden du er kun 12-13 år gammel og veier slettes ikke for mye. Når du kommer noen år inn i puberteten så kommer du til å legge på deg litt, og fasongen din kommer til å endre seg. Dette er ingenting å bekymre seg over. Du bør også slutte å sammenlikne deg med vennene dine. Dere har forskjellige kropper, og du er vakker uansett om du ikke ser ut som dem. Alt dette vet jeg fra erfaring, da jeg snart fyller 18. Det jeg vil anbefale deg er å finne en aktivitet du liker å gjøre, for eksempel håndball eller fotball, dans, styrketrening osv. Trening er kjempebra for deg, men ikke tren fordi du ikke er fornøyd med kroppen din. Tren fordi det er gøy. Jeg anbefaler også å prøve å bli mer glad i deg selv, og å innse at kroppen din ikke trenger å se ut som alle andre sin for å være fin. Jeg håper virkelig jeg fikk hjulpet deg litt!

 • Harrypotter 3 måneder siden #5

  Du har en lav vekt. Og mest sannsynlig et litt forvrengt syn på deg selv. Ingenting vil bli bedre av å gå ned, det kan jeg love deg. Trening er fint, men spis deg mett med god samvittighet! Klem fra meg🤗🌊

 • Harrypotter 3 måneder siden #6

  Den bølgen var et uhell🤪

 • Problembarn.eringen.barn én måned siden #7

  DU ER UNDERVEKTIG!!!!!!!!!!!!! jeg er 12 år og er 165 høy og veier 55 kg!!