ForumKroppen min / Vekta mi
 • Vekta mi

  Startet av Anonym2006  5 måneder siden

  Hei, jeg er en jente på 12/13 år, er 168 cm og veier nesten 50kg. Føler at det er alt for mye. Jeg føler meg utrolig tjukk, spesielt i forhold til de andre vennene mine. Jeg prøver å trene mer, spise mindre og har kuttet ut frokost. Noen tips til hvordan jeg faktisk kan klare å gå ned i vekt???

 • Jenta07 5 måneder siden #1

  Det er ikke for mye! Jeg er 12 år er ca. 170 og veier sånn 53 kg eller no. Og jeg vet at det ikke er mye, så jeg anbefaler deg til å begynne å spise frokost igjen!🧡 Og hvis du vil gå ned i vekt bør du trene og ikke ikke spise, men da kan det hende du veier mer pga musklene💪
  Håper du fortsetter å spise og at du fikk noen tips😊
  //Jenta07//

 • katteelsker101 3 måneder siden #2

  Hei hei, jeg er en 07, snart 12 er omtrent 160-63 i høyde tror jeg og er omtrent 55-57 i vekt(noe jeg ikke er så glad for, men jeg jobber med det):). Det er ingen grunn til å være lei seg. Alle har sine egne problemer, jeg har også mine. Det var en periode jeg var deprimert. Følte meg forferdelig, snakket ikke mye, men du må se vekk fra det dårlige og se på det som er bra, som personalitet og hobbyer. Det du må slutte med er å kutte ut mat fordi da kan ikke du vokse og bli bedre. Alle er forskjellige og du må elske deg selv, jeg har spesifikke problemer, jeg føler at jeg har stygg kropp. På grunn av noen få gutter i klassen min, hater jeg smilet mitt, men det ser jeg vekk fra fordi jeg liker meg for meg og det burde du også. Smil til verden og verden smiler til deg.<3 #love yourself.
  //katteelsker101//