ForumKroppen min / Tror jeg kan ha spiseforstyrrelse
 • Tror jeg kan ha spiseforstyrrelse

  Startet av Annanassen  3 måneder siden

  Jeg tror kanskje jeg har fått en spiseforstyrrelse. Her er grunnene:
  1 Jeg spiser så lite som mulig, og mamma må tvinge(Ikke fysisk) i meg mat.
  2 jeg er blitt helt besatt av og bli tynnere før skolen starter igjen.
  3 Jeg skammer meg over kroppen min.
  4 Jeg trener masse.
  5 jeg teller kalorier.
  Men jeg går ikke ned i vekt, sjøl om dette her har pågått en måned. Jeg sa det til moren min, og vi gikk til helsesøster. Hun var grei, men jeg følte ikke det hjalp, fordi jeg gjerne vil ned i vekt. Og her kommer det jeg skammer meg veldig over, og som jeg ikke liker og skrive. Jeg ønsker meg anoreksi, selv om jeg vet det er utrolig dumt av meg. Håper noen kan hjelpe meg, på forhand takk for svar. Hvis det er viktig, er jeg 10 år, (Begynner i sjette klasse) veier 58 kilo og er 155 cm høy.

 • Selv123 3 måneder siden #1

  Hei kjære deg!
  Dette var trist og lese! Jeg liker ikke at du skriver at du ønsker deg anoreksi! Anoreksi er kjempe farlig og kan få store konsekvenser! (Du kan bli lagt inn på sykehuset) du skriver at du er 10 år. Du mø ikke bli Bekymret for vekten din for den er fin i forhold til høyden din. En 10 år eller ingen skal ha de tankene i hodet.!! Kanskje du kan prøve og fortelle mammmaen din om hvordan du føler det? Du må droppe å telle kalorier Det ødlegger deg bare! Jeg er heller ikke så fan av kroppen min, (vil bli tynnere jeg å) men man må bare tenke på alt det kroppen får til!

  Hvis du vil prate er det bare og ta kontakt her så skal jeg/vi prøve og svare så godt vi kan! (Vi som har en bruker her😃)

  Lykke til❤️ Hilsen jente 15

 • Annanassen 3 måneder siden #2

  Hei, selv123! Tusen takk for at du svarer! Her er noe jeg lurer på, selv om jeg vet det virker barnslig. Er det mye mobbing på ungdomsskolen, og blir folk plaga for vekta si? Jeg bare lurte🙂

 • Kulemeg 2 måneder siden #3

  Hei! Det med anoreksi... Kusina mi har hatt det, hun er seksten, og det er ikke noe man vil ha hvis man tenker over konsekvensene. Det er en stor greie som man kan bli kvitt fysisk (at man spiser normalt igjen) etter noen måneder men psykisk (at man slutter å tenke at man må slanke seg) først etter noen eller mange år. Det er svært farlig, søk opp bilder av folk med det så ser du resultatene.

  En ting man kan tenke på er at man blir også lavere i høyden hvis man spiser lite i den alderen. Du skriver at du veier 58 kg når du er 155 høy og det er helt normalt! Du vil få det utrolig mye bedre de neste årene hvis du IKKE får anoreksi eller andre spiseforstyrrelser, så bare prøv å slapp av, ikke se på sånne supertynne modeller på nett og spis det du vil. ❤️❤️❤️

 • Annanassen 2 måneder siden #4

  Takk for svar kulemeg😊