ForumKroppen min / Trenger tips
 • Trenger tips

  Startet av Meg123  7 måneder siden

  Hei, jeg vil bare bli tynn. Det haster. Jeg er 13 år gammel, og er 164 cm høy og veier 92 kg. Jeg vil bare ha hjelp. Vær så snill å kom med tips på hva jeg kan gjøre for å bli tynnere, blir veldig glad vist noen av dere gir meg tips.

 • Anonym050 7 måneder siden #1

  Du er nok helt fin som du er, men vis du vil gå ned i vekt er mott tips og drikke masse vann spise sunnere og beggyne og trene vet at det er veldig "basicke" tips men det er det som hjelper du trenger ikke trene så mye men start og gå/jogge en tur hvær dag❤️Håper det hjalp deg😊🍁

 • vetikkeheltegt 7 måneder siden #2

  For det første, så er alle perfekte på hver sin måte!
  Hvis du har lyst til å bli tynn, så er det viktigste å tenke på, er at du gjør det fordi du elsker kroppen din, og å få bedre helse! Innstillingen er det viktigste! Ha det i bakhodet! Du kan trene annenhver dag, med en rolig start. Pass på at kroppen får hvilt en dag mellom, muskler bygges når de får hvilt dagen etter!
  Et tips uansett om du ønsker å trene eller ikke, er å ikke spise godteri før helgene. Det er lett å dra å kjøpe mat etter skolen, eller ta noen biter når man kommer hjem. Ta heller frukt og vann! Hvis du ikke har for lang vei til skolen, kan du gå eller sykle, det hjelper for å få bedre kondis, så du kan holde på lenger med trening!
  Uansett, husk at du gjør dette fordi du elsker kroppen din, og vil gjøre det som er best for den! <3