ForumKroppen min / Trans, MtK
 • Trans, MtK

  Startet av JenteMedGuttekropp  6 måneder siden

  Hei jeg er en jente, men kroppen min sier noe helt annet. På en alder av 14 år er dette vanskelig å holde inne så jeg skriver det jeg har på hjerte her. Usikker på om dette er riktig kategori.

  Hver dag tenker jeg på det. Jeg klarer ikke slippe unna ett sekund uten å tenke på at jeg burde være i jente kropp. Det er helt forferdelig, jeg hater kroppen min på alle mulig måter. Sliter med depresjon og angst, noe jeg er ganske sikker på er koplet opp med min kjønnsidentitetsforstyrrelse. Har snakket med mamma om det å være jente, men jeg sa bare etterhvert at jeg bare tulla og at det var feil. Nå er alt dobbelt så vanskelig en før. «Vennene mine» gjør det ikke akkurat enklere. Nesten 3 ganger i uka snakker de om hvordan transer er rare. Har bare lyst til å flytte vekk fra alt og alle. Noen andre her som har vært/er igjennom en lignende episode?

 • Ibeethereforu<3 5 måneder siden #1

  Hei JenteMedGuttekropp <3
  Du har mabye funnet ut selv eller snakket med andre når jeg ser det har gått 25 dager siden, men jeg kjenner til det selv, har gått selv gjennom det med og ikke forstå hva som er riktig og galt og hvor mye energi man bruker på og finne seg selv. Jeg har venner som også går igjennom det og du må ikke føle deg alene, mange som sliter med og snakke om dette temaet, vil selvsagt hjelpe deg gjennom denne reisen du går igjennom.
  Mvh Ibeethereforu<3