ForumKroppen min / trans eller ikke?
 • trans eller ikke?

  Startet av trans??  ett år siden

  Hei. jeg har sett så utrolig mye forskjellig inne på dette stedet, men jeg tror ikke at jeg har sett et eneste innlegg om trans eller sånn.

  Jeg trenger hjelp med å finne ut av hva jeg er.

  Da jeg var liten så ville jeg aldri gå i bukse, skulle alltid gå i kjole. Men ettersom at jeg ble eldre, har jeg forandret meg myeee! Da jeg var 8 så hadde jeg badebukse og litt sånn ´´guttestil´´. Var veldig fornøyd med det osv.. men etter som årene gikk, forsvant det litt. Jeg fikk på en måte en press følelse av at jeg var født jente og sånn var det. Jeg var jo fornøyd med den jeg var osv, men likevel var jeg veldig usikker på innsiden.

  Det er sjukt vanskelig å forklare, men jeg har en sånn type av og på greie. Jeg har jævlig lyst til å være gutt en dag, også er det helt omvendt en annen dag. det er veldig fortvilende, fordi jeg klarer aldri å komme frem til noe. har vært veldig av og på med å klippe meg.. Har sjukt lyst, men også ikke..

  Dette ble veeeeeeeldig rotete, ik..

  håper noen kan hjelpe meg..

  hilsen jente 13

 • Lykke til ett år siden #1

  En mulighet er at du er kjønnsflytende, eller hva en det kalles. Det er at om man føler seg som jente eller gutt varier og man går fram og tilbake. Noe som er viktig å huske er at selv om du liker gutte relaterte ting, så er du ikke automatisk trans. Om du er trans eller ikke er noe du må bestemme deg for. Du kan muligens få beskjed av lege, men til syvende å sist er valget ditt. Jeg får inntrykk av at å være jente ikke er så farlig for deg. Dette er bra siden det betyr at du ikke har en biologisk effekt som gjør at man trenger å bytte kjønn, ikke at det er noe galt med det. Prøv å let videre og spør så mange spørsmål du vil. Når man er tenåring er hele poenget å finne ut hvem du er. Jeg håper virkelig at du finner det ut, uansett hva du bestemmer deg for, og ønsker deg lykke til videre!

 • Vv06vV 5 måneder siden #2

  Jeg er ei jente på 12 år, jeg eier ikke en eneste kjole. I bursdager og til høytider går jeg i penbukse og skjorte. Jeg har det ok med å være jente, men det virker som om andre tror at måten jeg går kledd på går ut over dems liv (Ja, jeg vet, helt latterlig). Husk at du ikke trenger å sette deg selv i bås, bare vær deg selv. Det er jo din kropp, og du velger hvordan du skal kle deg og oppføre deg. Hvis du føler at du ikke har det bra i din egen kropp anbefaler jeg deg å snakke med noen.
  Du er fortsatt bare et barn, og du har god tid på å bestemme deg (noe du ikke trenger).