ForumKroppen min / Tisser på meg
 • Tisser på meg

  Startet av Blondbabe07  én måned siden

  Jeg er en jente som er 12 år. Nesten hver dag på skolen så tisser jeg litt i trusa. Når jeg kommer fra skolen så er jeg nesten altid våt. Jeg gjør det når vi er ute også. Jeg er redd at de andre skal merke det for det er så flaut :( Men er det noen andre her som også gjør det ? eller hvet om det er normalt liksom ?

 • Erikke10 26 dager siden #1

  Ikke for og være slem men jeg tror ikke det er vanlig jeg gjør det ikke men nor jeg må skikkelig på di :)❤️😉

 • jenta_2005 21 dager siden #2

  Hei.. jeg er ei jente å 15 år som også tisser litt på meg, men jeg har lært meg til å tena bind i trusen, ikke et stort et med en som holder på det lille jeg tisser på meg, har brukt det i 4 år nå. Jeg får det på resept til min fastlege, jeg har vært innom undersøkelse inne på sykehuset, der fant de ikke noe ut. Legen sa til meg om det er et problem når du er 18 år, så kan du komme inn for en større undersøkelse. Du kan be din mor handel inn Tena Lady Ultra Mini Truseinnlegg. Det har hjulpen meg med lekkasjer og lukt:)

 • kattr05 10 dager siden #3

  Er du sikker på at det ikke er utflod, det kan ofte oppleves likt. Utflod kommer fra skjeden, og det kan også gjøre at trusen blir fuktig. Som skrevet ovenfor kan det være lurt å bruke et truseinnlegg.