ForumKroppen min / Syk
 • Syk

  Startet av Hahaha  8 måneder siden

  Jeg har vært en del slapp i det siste, og jeg har hatt mye vondt i mage og rygg, og det gjør vondt når jeg går på do, så jeg dro til sykehuset.

  Der tar de masse blodprøver, masering av magen min og sånt, og så sier legen at de skulle gjøre en helt vanelig test, nemlig finger i rumpa😢 og jeg ble livredd (og litt flau da. Å sitte i topp foran en lege du egentlig ikke kjenner bortsett i fra når du for et par år siden var veldig syk og hun tokk en sprøyte i rumpa di som gjør att du har legeskrekk er en ting, men å vise rumpa og at legen skal ta en finger i rumpa di er en heeelt annen ting.) og når hun sier at jeg skal kle av meg responderer jeg ikke, jeg bare sitter der og stirrer ut i ingenting med øyne som nesten renner over av tårer, jeg klarte akkurat å ikke begynne å grine, FØR vi begynte, (så det var et fremskritt fra at du for noen timer siden nesten besvime kun fordi du fant ut at du skulle ta èn blodprøve en time senere,) og plutselig hoppet jeg der jeg satt på stolen fordi legen hadde klappet rett foran fjeset mitt, og hun sa: «kle av deg!» veldig høyt, men jeg klarer ikke bevege meg, og det føles som om med en gang jeg reiste meg kom jeg til å dø, så jeg ble bare sittende der. Og da sier hun legen at hun skal hente en annen lege, og hun kommer tilbake med en lege som er en mann! Og plutselig så bare reiser jeg meg opp så fort at stolen velter, og jeg skulle løpe ut, men beina er som fryst til bakken. Og da bare setter jeg meg ned på den benken eller hva nå en det er, og mannen (jeg kaller han for mannen her, selv om han er lege, men da vet dere forskjellen lettere😉) kommer bort til meg og spør om jeg kan ligge på magen, og da klarer jeg akkurat å legge meg på magen( med boksa på🤦🏼‍♀️) og da drar han av meg buksa helt til anklene, går ut for å vaske hendene, med døra helt åpen, og lar meg ligge der som en dust med trusa på og buksa på anklene, og benken lå sån at man kunne se rett in fra et av venterommene, og selvfølgelig satt det en jente på min alder der og stirret på meg, og jeg ble så flau, og jeg ble faktisk litt glad når mannen kom tilbake, helt til jeg kom på hva som skulle skje. Han dro trusa ned, men bare til knærne, og akkurat da tenkte jeg bare at han måtte bestemme seg, enten alt til knærne, eller alt til anklene. Og da han stak fingeren i rumpa, begynte jeg å hylgrine, selv om det ikke gjorde vondt, det var bare veeeeldig ubehagelig, og når han tok den ut sa han att han ikke hadde merket noe veldig uvanlig, men at han syntes at jeg burde sjekke med kamera for sikkerhetskyld.

  Jeg vill ikke gå så mye in i detaljer i kameraet i rumpa fordi jeg blir kvalm av å tenke på det, og det blir jo bare verre hvis du må fortelle med detaljer, så her er kortversjonen:
  Jeg kommer inn på et annet rom, jeg kler av meg ufrivillig, en annen lege stikker et kamera i rumpa, jeg skriker når det gjør vondt, jeg fossgråter, legen tar ut kameraet, jeg finner ut at jeg har kraftig betennelse i tarmen. Jeg går på medisiner i en uke, jeg kommer tilbake til sykehuset. Jeg får kamera i rumpa igjen, jeg finner ut at det ikke har blitt bedre. Jeg skal vere innlagt i 1måned, og jeg er på den andre uka👍🏼 Jey

  Sry at det kun var fingeren i rumpa som var fortalt med lit mer detaljer, men som sakt klarte jeg ikke å skrive noe mer en det milde på kameraet, og blodprøven var egentlig ikke noe annet en at jeg plutselig kastet opp.

  Takk for at du leste denne kleine historien om meg, og min kleine tid får jeg ble innlagt

 • Vv06vV 7 måneder siden #1

  Hadde du ikke med deg foreldre? Det hadde sikkert vært mye enklere da!