ForumKroppen min / Spørsmål om overvekt og mobbing please svar
 • Spørsmål om overvekt og mobbing please svar

  Startet av Annanassen  én måned siden

  Hei! Jeg er ei jente på 11 år som veier 159 kg. Jeg er ganske sterk tror jeg, men ikke NOE rask. Jeg er 155 cm høy. Jeg har god selvfølelse (tror jeg) men har nå lyst til og gå ned i vekt, men tør ikke si det til mamma selv om hun er kjempegrei. For et par dager begynte det en ny gutt i klassen min, som ikke var noe grei mot venninna mi og erta henne. Tidligere hadde han kalt bestevennen min feita og jeg tente helt og sa han skulle holde kjeft. Hun venninna han erta sa ingen likte han, og løp. Da kom han løpende bakfra og slang meg ganske hardt i bakken, og senere utenfor klasserommet slo han meg og kalte meg tjukka. Nå er jeg redd for at han skal få med noen andre på og erte/mobbe meg, selv om det aldri har skjedd før. I tillegg vil jeg gjerne ha råd/tips om slanking/støtte håper veldig på svar!!

 • Annanassen 13 dager siden #1

  Jeg mener heldigvis 59 kilo

 • Selv123 5 dager siden #2

  Heihei, jeg beklager så mye på at ingen har svart deg😞! Men jeg kan prøve 👍🏻 Du skriver at du er en jente på 11 år som vil ned i vekt. Du skriver også ar du er 155cm høy! Du er ikke overvektig! Men det skader ikke og begynne og trene og spise variert! Hvis Du ikke vil prøve og snakke med mammaen din, så kan du snakke med heslesykepleier/ helsesøster på skolen. Hun har taushetsplikt (kan ikke si det vidre, i mindre det e på liv og død) det er IKKE greit og si sånt ! Du skriver at Tidligere hadde han kalt bestevennen de for feita og at du tente helt og du sa han skulle holde kjeft. Du skriver at Hun venninna han erta og sa ingen likte han, og løp. Du skrev også at Da han kom løpende bakfra og slang deg ganske hardt i bakken, også skriver du at senere utenfor klasserommet at han slo deg og kalte meg tjukka. DEt er IKKE GREIT og kalle noen for feita, feit, tjukk, tjukka! Det er jo lov.. MEN DET ER IKKE SNILT!! Du skriver at du er redd for at han skal få med noen andre på og erte/mobbe deg og du skriver selv om det aldri har skjedd før. Det er bra at det ikke har skjedd! I tillegg skriver du at du vil gjerne ha råd/tips om slanking/støtte og at du håper veldig på svar!!

  Vel nå har du fått svar😊! Du har en fin vekt i forhold med høyden din😊 . Det er helt normalt og Være større en andre! (Jeg er større en mine venner, og har det litt vanskelig men prøver og smile😘) det synes jeg du også skal❤️
  Jeg skjønner at det er vanskelig og tenke sånn. Men du må prøve! #TENKPOSITIVETANKER HVIS han fortsetter sp MÅ DU love meg at du varsler en du stoler på. Enten det er venninna di, helsesøster/ helse sykepleier, læreren, mamma, pappen din, tante, onkler besteforeldre. Så må du varsle noen! Ikke gi opp! ❤️❤️ Love youuu!

  Hilsen jente 15❤️ Lykke til vidre supre deg❤️🥺😘😘

 • Annanassen 3 dager siden #3

  Tusen takk for svar selv123! Jeg skal snakke med helsesøster når skoleferien er slutt, eller noen andre.