ForumKroppen min / Spredd nakenbilder!!
 • Spredd nakenbilder!!

  Startet av Blåbær  3 måneder siden

  Hei, for ca ett halv år tilbake sendte jeg nakenbilder av meg selv til kjæresten, men for noen uker siden slo vi opp! Nå er disse nakenbildene spredd rundt, og jeg er livredd for at broren min skal se de!! Jeg spørr folk om de har bildene, men de sier nei!! Jeg vet at det er 4 stykker som har de, men de spiller dumme og later som de ikke har. Hva skal jg gjøre? Vet jeg kan politi annmelde dette, men har ikke lyst til at familien min skal få vite om dette. Da blir det ilde. Hvem har rett til å gå gjennom mobilen dems?
  MHVA SKAL JEG GJØRE!?!?

  Setter pris på alle tilbakemeldinger.

 • Stella 3 måneder siden #1

  Hei, dette er en alvorlig sak som kan ende opp med at noen blir straffet. Jeg skjønner at du ikke vil at familien din skal vite det, men vit at det er bedre hvis de gjør. Det å sende nakenbilder er ikke ulovlig, men hvis du oppbevarer dem og sprer dem rundt kan du bli siktet. Å politi anmelde dette er absolutt det beste. Du vil kanskje føle deg flau og skamfull, men ikke vær det.
  Du kan også snakke med familien til ekskjæresten din, men det kan være litt kleint og det forstår jeg helt.
  Det er ingen bortsett fra eieren til mobilen som har rett til å gå gjennom mobilen til andre. Politiet kan bare gjøre det hvis de har en gyldig grunn.
  Jeg håper du virkelig gjør det mest effektive og politi anmelder. Dette er et brudd på privatlivet ditt og en krenkelse mot deg.
  Tenk igjennom valgene du har før du handler.

 • Søtejordbær 2 måneder siden #2

  Du burde snakke med en voksen du stoler på som lærer eller noe, men jeg ville gått til foreldrene kankskje selv om du trur det kan bli ille, men kanskje de gjør noe med dette? kanskje de kan gå til politiet med det.
  iværtfall lykke til <3
  setter pris på om du hadde skrivet noe videre om hva du evt gjorde<3

 • Jente07 2 måneder siden #3

  Du bør snakke om det med en voksen eller en venn du stoler på❤️ Det er alvorlig og veldig dumt gjort av kjæresten din...! Jeg håper alt ordner seg!😘

 • Sjokolade(: 2 måneder siden #4

  Helsesøster på skolen er stor hjelp i slike situasjoner. Egentlig alle situasjonen . Alt kommer nok til å gå bra ❤️ Good luck 😉

 • KitKat én måned siden #5

  jeg tror foreldrene dine og du selv, takler det bedre hvis de får høre det av deg. Bare forestill deg når læreren din, politiet eller en annen voksen tar det opp. Si ifra til helsesøster :) Lykke til!

  -Jente 12 år