ForumKroppen min / spør om jeg har lagt på meg
 • spør om jeg har lagt på meg

  Startet av solosuper  4 måneder siden

  I kveld rett før jeg skulle legge meg spurte mamma om jeg hadde lagt på meg. Er veldig usikker på kroppen min og føler selv jeg har blitt litt tynnere. Hadde akkurat spist og magen var oppblåst. Er det vanlig at foreldre sier sånt? Hun har tidligere nevnt at jeg må gå turer osv, men trener håndball 3,5 timer i uka og styrke 2 timer. Tips til å evt fjerne fett fra nedre mage og indre lår?
  Takk på forhånd!

 • supportjenta1 4 måneder siden #1

  Hei.

  Jeg forstår at dette påvirker deg ganske mye. Siden du spurte om det er vanlig at foreldre sier sånt, vil jeg si at foreldrene mine også sier sånne ting når jeg legger på meg.

  Jeg velger å ikke bli påvirket av det og gjøre mitt. Fett på kroppen er det vanlig å ha. Alle har noe fett på kroppen sin. Det er fettet som gjør at kroppen klarer å stå oppreist, og ta inn energi den trenger.

  Å fjerne fettet, vil bare gjøre kroppen din i ubalanse. Det er slik kroppen er bygd opp. Vær takknemlig for den kroppen du har!
  Hvis foreldrene dine sier noe sånt til deg igjen, vær klar for å stå opp for deg selv! Vær i ett med dine meninger. Ikke la dem dra deg ned.