ForumKroppen min / Spiseforstyrrelser
 • Spiseforstyrrelser

  Startet av kommerikkepånoe  4 måneder siden

  Tror jeg kanskje har en spiseforstyrrelse, føler meg veldig tjukk og stygg, har gått ned 10,5 kg på 2 mnd og vil bare fortsette å gå ned i vekt, ser meg selv helt lik selvom jeg har gått ned en del i vekt..

  Føler at jeg ikke er viktig nok fordi jeg ikke er undervektig og jeg spiser nesten hver dag, vil bare slutte å spise helt men mamma tvinger meg til å spise..er hele tiden livredd for å gå opp i vekt, og hvis jeg spiser over 500 kalorier på en dag må jeg trene for å forbrenne kalorier, vet ikke hvordan jeg kan få det bedre, klarer snart ikke å ha det sånn her, noen som vet hva jeg kan gjøre?

 • Thisis07 4 måneder siden #1

  Du burde helt klart be om hjelp!
  Snakk med Helsesøster eller moren din, eller bare noen du stoler på!

  Slitt med mat for rund et halvt år siden, og har stadig tankene. Det er himla slitsomt, og jeg ønsker ikke noen å ha det sånn.

  Du fortjener virkelig hjelp og du et veldig dyrebar, selv om du ikke tror på det. Siden du åpenbart syns noe er galt med deg siden du prøver å gå ned i vekt og har lyktes i det.
  Men går dette for langt kan det ta mange mange år å bli frisk.
  Søk hjelp! Du kan chatte med folk online som gjerne vil hjelpe deg, gå inn på ung.no å se etter en chatte linjer

  Og husk
  Du er dyrebar og veldig verdifull, selv om du ikke tror det selv så er du det. Søk hjelp så du kan innse det❤️

 • anonym020203 21 timer siden #2

  Det er trist å høre at du har det slik. Jeg tror også at jeg har en spiseforstyrrelse.. kan sulte i fler dager eller kaste opp om jeg spiser, å jeg vet st man kan føle seg veldig alene og at ingen forstår men vit at du ikke er aleine. Kanskje det hjelper å snakke med venner, kjæreste eller familie, psykolog om det. Tror det blir bedre for deg da. Da jeg fortalte dette til kjæresten min ble ting lettere, man føler jeg ikke så mye alene da, så prøv å gjøre det om du føler deg alene om det og trenger noen å snakke med. Bare vit at du ikke er alene og at det vil bli bedre så snart du får hjelpen du trenger❤️Jeg tenker på deg!