ForumKroppen min / Spiseforstyrrelsene??
 • Spiseforstyrrelsene??

  Startet av Sofie009  10 måneder siden

  Hei, jeg er en 12 år gammel jente. I de siste månedene har jeg ikke vært fornøyd med kroppen min. Jeg Har ikke fått mye dritt slenging på meg, men vet at jeg er ganske stor. Idag begynte jeg å stappe fingrene i munnen og kastet opp 3 ganger på 10 min! Jeg vil forandre kroppen min, og jeg lurer på er dette en vei å gå? Sån at jeg går ned i vekt?

 • MillyMakaroni 9 måneder siden #1

  For det 1. Du må ikke tenke på det, viss du er litt stor, hva så? Og du kan ikke bare kaste opp med vilje, begynn heller å gå en liten tur, av og til, ikke for å slanke deg, men for å bruke kroppen din, kanskje du føler at du ikke er så stor når du klarer å bruke kroppen, og det er bra for helsen.

  Men husk:!!!
  1. Du er unik
  2. du er helt sikkert en søt og snill person

  Jeg støtter deg 1000 % <3

 • Normal 9 måneder siden #2

  Jeg har hatt bulemi i over 3 år nå, tro meg du vil ikke starte med å kaste opp. Du ødelegger helsen din og deg selv mentalt. Du vil ikke gå ned i vekt ved å kaste opp, ettervært vis du får bulemi. Så bare overspiser du, så kaster du opp. Assa ikke begynn med det. Du føler sikkert sånn, ja jeg har kontroll de første gangene. Du sier sikkert til deg selv dette er siste gangen eln, men tro meg vis du starter det er drit vanskelig å stoppe det.

  Du trenger ikke å gå ned i vekt.