ForumKroppen min / spiseforstyrrelse?
 • spiseforstyrrelse?

  Startet av Problembarn.eringen.barn  ett år siden

  Hei! https://nettros.no/fa-kunnskap/om-spiseforstyrrelser/ Der står det mye om spiseforstyrrelser, og jeg kjenner meg igjen i alt! jeg er 08 så er ikke så gammel, hehe
  alt begynte egt med at jeg ville ha den såkalte ''sommerkroppen''
  jeg ble litt redd for at jeg hadde gått ned 3 kg på en og en halv uke..
  jeg har følt litt i det siste at jeg har trukket meg litt mer vekk, vaneligvis er jeg 100000% sosial men nå har jeg isolert meg selv på en måte..
  jeg begyner å stresse og bekymre meg etter og ha spist, og før brydde jeg meg ikke..
  jeg er 164 høy og veier 50 kg, spiser MAX 800 kalorier perr dag..(har lyst og ta det ned til 400 men da kan folk merke det)
  Vekten har blitt min bestevenn..

  Hilsen T

 • Auro9876 7 måneder siden #1

  Du har helt normal vekt, og prøv å ikke stresse over det. Du trenger ikke å forandre deg, og på din alder har det ingenting å si

 • Heisannsveisann 6 måneder siden #2

  Koppen din som er i vekst trenger minst 2000 kalorier om dagen bare for at tarmene skal fungere. Dersom du spiser 800 kalorier vil det begynne å slite på indre organer og skjellett. Det du gjør er rett å slett å ødelegge for deg selv.

  Har slitt mye med det samme som deg og det kan være veldig lurt å oppsøke hjelp. Det er skummelt, men det hjelper så veldig. Jeg er vanligvis veldig sprudlende, men har vært deprimert et halvt år bare god jg spiste for lite.

  I din alder trenger koppen mat, ellers vil du ødelegge for deg selv i framtiden. Det kan være du aldri får mensen for eksempel. Eller får ekstrem benskjørhet.

  Ps. For å få en sommerkropp trenger du fortsatt energi. Hva hjelper det å være syltynn hvis ikke du klarer å le på ekte