ForumKroppen min / S.O.S Mensen!!
 • S.O.S Mensen!!

  Startet av må_jeg_ha_ett_navn?  9 måneder siden

  hei jeg er jente og 12 år .jeg har hatt utflod i kanskje sånn 1-1 og ett halvt år ++.jeg bare venter på at mensen skal komme.fordi jeg er ganske utviklet men har ennå ikke fådd Mensen!er ikke det litt rart.også lurer jeg på noe.er det sånn at man ikke kan både når man har Mensen?siden folk skulker gym og svømming pga mensen.er det 110 %prosent trygt og bruke tampong når man bader??

 • jintian 9 måneder siden #1

  12 år er jo ganske ung da. Jeg begynte å få tegn for pubertet da jeg var rundt 10-11 og fikk ikke mensen før jeg var 14 så det går bra. Når det gjelder tanpong vet jeg ikke, for jeg bruker bind. Men man vet aldri hva som er 100% sikker så jeg velger å bare la være

 • Kattemat 9 måneder siden #2

  Ja, d r trygt å bruke tampong når man har mensen, men når man først for mensen så skal man ikke bruke tampong med en gang. Eller d r d man anbefaler! Kansje d r derfor de skulker. Eller så har de smerter?
  Men d r ikke noe rart med EEG IG din menstrasjon. For Jg fikk mensen før sommeren og har hat utflod siden 2014! D r helt normal! Men ikke bad med bin på. Skulke gym r teit, men ikke teit om du har mensen smerter.

  Hilsen jente også 12

 • Yoyo123 9 måneder siden #3

  Jeg bruker tamponger noen ganger. For meg virker de alltid. Når folk skipper gymmen og svømmingen så kan det være fordi de har kramper (de suger) eller kanskje de ikke har lært seg og bruke tampong til svømmingen enda. Vanligvis får man mensen i 13-15 alderen. Så Enjoy it while you can. Jeg fikk den når jeg var 13 på BADE FERIE. Du kan tenke deg det sugde. Vær glad så lenge du ikke har mensen:)

 • Er her for deg❤️ 9 måneder siden #4

  Å ha gym og svømming kan faktisk hjelpe mot smerter så å ha det er bare bra. Og nei det er helt trygt å ha svømming med tampong så lenge du tar på en ny før og etter du har svømt.
  Hilsen 15 åring men erfaring om dette.

 • Heihei12 9 måneder siden #5

  Det går veldig bra å bruke tampong når man svømmer. Men pass på at du har en som er lagd for å tåle mye blod. Lykke til;))