ForumKroppen min / Sorry for lang mld men pls hjelp!
 • Sorry for lang mld men pls hjelp!

  Startet av Selv123  4 måneder siden

  Hei, jeg er usikker på om dette er min feil eller ikke. Jeg tror ikke dette er min skyld fordi jeg presset ikke. Ok
  Jeg var lastet ned en app kalt Yobo ( som Tinder bare for ungdommer)
  Da sp så jeg noen snille jenter og snakket med de. Også sa hu ene add meg på snap og jeg tenkte hvorfor ikke. Og hun hadet meg i en gruppe der folk tuller. Men dette er ikke noe galt med dette. Måtte bare forteller dette først fordi «historien» begynner sånn.

  På den gruppa så er det en gutt som har addet meg. Jeg addet til bake for og være snill og bare for og se om det er noe. Han er snill og vi snakket en liten stund helt til han spurte om jeg kunne sende et bilde.. jeg svarte at jeg ikke vet. Og han maste om et rumpe bilde. Så jeg sendte han et rumpe bilde med bukse på.! Også sa han at han lite det og mye mer husker ikke akkurat så mye mer. Annen en at han va 20.. jeg er 15. når man er under 16 er man under den seksuelle lavalderen i Norge. Han maste på at vi skulle møtes som han tolket som et ja tydelig vis Idk. Jeg sa hvor jeg er i fra og han skrev også hvor han er i fra.

  - [ ] Det som er da, han ville hele tiden se noe på kroppen min. Jeg svarte jeg vet ikke, sorry. Også sendte han meg dp.. uten at jeg ville det. er det lov og sende dp til en under 16 år? Og når han er 20? Han maste hele tiden om jeg kikke sende noe, f. Eks bilde av rumpa mi også vidre pupper og ja. Men jeg svarte. Nei. Og balbalba og at han kunne finne seg en på sin egen alder. Jeg sa at jeg ikke sender noe fordi at jeg ikke vet hvem han er osv. og han svarte noe lignende «Men jeg skal jo møte deg, så jeg skal jo se deg» eller noe sånt. Jeg svarte at. Jeg ikke er helt fornøyd med meg selv osv fordi at jeg ikke er det. Jeg følte at han bare snakket med meg for bilder.. jeg har tart screen short av chaten og blokket han nå før jeg gjorde det så ville jeg få vite navnet hans så jeg skrev at jeg ikke blokkerer deg hvis jeg får vite navnet ditt.
  - [ ] Også svarte han hvorfor? Og jeg svarte at vis jeg skal møte deg må jeg no nesten få vite hva du heter. Og jeg fikk navnet men vet ikke om han løy eller om det er sant men han sendte dette navnet. «Muhammed kamal» jeg sendte ikke noe nudes sånn, bare rumpe bilde med bukse siden han maste sånn. MEN det jeg lurer på er dette min skyld at dette har skjedd? Eller er det Hannes feil? Å er det lov å sende dp te en under 16 år?
  Jeg sendte han dette bilde: du må søke opp «er det lov og sende dp til en under 16»

  Er det lov og sende dp til en under 16? Jeg er 15 år og han va 20.

 • Selv123 4 måneder siden #1

  Har vist sent inn dette spm 2 ganger. Har fått svar på den andre😅✍🏻

 • Forelskajente.06 2 måneder siden #2

  NEINEINEI! Dette er 100% ulovelig! Ikke greit! Det er strengt forbudt å be eller sende nakenbilder til noen under 16! Uansett hva! Dette burde du gi beskjed til en voksen om. Helsesøter på skolen, lærer, mamma, pappa, storesøsken, en eldre venn du stoler på, hvem som helst! Dette burde anmeldes!