ForumKroppen min / Slanke meg
 • Slanke meg

  Startet av Ella Marie  3 år siden

  Jeg er 14 år, 1.62 meter høy og jeg veier 48,7 kg. Jeg har flere venner som spiser usunn mat hele tiden og skryter av at de aldri blir feite, mens jeg, jeg spiser nesten ikke godteri, vi har ofte vegetarmiddager og jeg trener 4 tiner i uka.

  Jeg er ikke kraftig, men jeg har en del valker eller hva det heter, og jeg vin gjerne bli kvitt dem, så jeg slipper å føle meg ukomfortabel i badetøy. Tips?

 • Silber 3 år siden #1

  Tror det du har er valpefett. Hadde mye av det når jeg gikk i 6.-7. klasse, men fortsatte med den regelmessige treningen, så forsvant det sakte men sikkert. Så mitt beste tips er å bare fortsette slik. Ikke begynn å slank deg, det fører bare til negativt kroppsbilde, tro meg. Puberteten er nok mest sannsynlig ikke helt 100% i gang hos deg, så det er bare å vente.

 • ja.du.kan 3 år siden #2

  Du er ikke tykk, og bør være fornøyd med kroppen din. Ifølge bmi kalkulator er du så vidt undervektig (du er normalvektig, men om du går av deg mer nå vil du bli undervektig). Derfor vil det beste være å trene regelmessig, fordi da går vekta di opp samtidig som du blir tynnere. Men jeg tror ikke du trenger å bli tynnere. Det er bare sykt hvordan verden er blitt. Du er perfekt slik du er

 • Flatbrød03 3 år siden #3

  Du er ikke feit i det hele tatt! Vedder på at du er drit pen😘 Ikke tvil på deg selv😌