ForumKroppen min / Redd
 • Redd

  Startet av 4evergirl  11 måneder siden

  Jeg shavet der nede for første gang i dag. Det gikk bedre enn forventet. Det eneste jeg er bekymret for er inngrodd hår. Jeg vil ikke snakke med mamma, jeg synes det er flaut. Men er det noen her som har erfaring med shaving og har tips og svar om generell shaving og inngrodd hår? For meg ser det greit ut.
  Hilsen overtenkende jente på snart 13.

 • Exotic 10 måneder siden #1

  Hei. Hvis det ser greit ut, så skal det ikke være et problem. Inngrodde hår er gjerne røde og irritable, men er enkle å fjerne. Hvis du skulle få et inngrodd hår, så er det bare å ta det ut med en ren pinsett eller nål.

  Noen tips til hvordan du kan unngå det:
  - Gjør hårene myke, så gjerne bruk varmt vann (mange gjør dette i dusjen). Det varme vannet gjør at porene åpner seg, og det vil dermed minske sjansen for inngrodde hår.

  - Du burde også shave i hårets retning. Hvis du ikke shaver i hårets retning er det større sjanse for at håret gror tilbake under huden. (Også en sjanse for å kutte seg på barberbladet ved uhell).

  - Bruk et skarpt barberblad. Svakere barberblad gir et ujevnt resultat, og vil eventuelt irritere hårsekkene som kan føre til et inngrodd hår.

  - Bruk barberkrem. Barberkremen kan både gjøre håret mykere og gjøre huden din mindre irritert.

  Dette var bare noen få generelle tips, og jeg er sikker på at det finnes flere på internett hvis du søker deg fram. Inngrodd hår er vanlig, og ikke noe farlig.


 • Depgirl 10 måneder siden #2

  viss du får inngrodde hår er drt null stress det er bare å nappe ut med en pincet