ForumKroppen min / redd for vekten
 • redd for vekten

  Startet av honeypooh  7 måneder siden

  jeg har gått opp i vekt.
  det verste er at jeg trodde kanskje jeg hadde gått ned.
  jeg får ikke lov å ha vekt hjemme, men nå er vi hos mormor og jeg gleder meg alltid til det. oppholdet i seg selv er kjedelig, men hun har en badevekt.
  det første jeg gjorde var å veie meg.
  jeg føler meg helt forferdelig.
  jeg er så forbanna, jævlig lei av å sulte. jeg kjenner jeg orker ikke mer. jeg orker ikke gå og vente på suget i magen.

  jeg vet jo at forbrenningen blir saktere når man spiser mindre over lengre tid. jeg håper det er det som har skjedd, og at jeg faktisk er helt grusomt ekkel. kanskje jeg er det.
  jeg tørr ikke spise mer og vente på at det jevner seg ut igjen.

  jeg er lei av å sulte, men jeg er redd for å bli mett.

 • Auro9876 6 måneder siden #1

  Du får enda dårligere helse hvis du ikke spiser, jeg er kanskje ingen lege, men såpass vet jeg. Vær så snill, spis hvis du er sulten, og snakk med noen du stoler på. Husk at alle er forskjellige, og du er bra nok akkurat som du er!

 • hei.folks 6 måneder siden #2

  Jeg føler på det samme. Du må komme deg ut av den dumme tankegangen, fordi den eneste som egentlig bryr seg, er deg selv. (vet, det er enklere sagt enn gjort). Om du har noen gode venner kan det kanskje være bra å åpne seg opp for en av dem. Eller snakk med f.eks helsesøster på skolen din. Husk at det bare er noe du selv tenker på. Ingen andre bryr seg om det, så lenge du er positiv og har en fin personlighet. Det er bare i hodet ditt. Og husk- å ikke spise kan være veldig farlig! Organene din kan bli ordentlig skadet (og om du er jente, kan du ende opp med å ikke få barn når du bli eldre).
  Håper noe av dette hjelper, lykke til <3