ForumKroppen min / Pupertet?
 • Pupertet?

  Startet av 12åringen  5 måneder siden

  Jeg er 12 år og jeg fikk kjønnshår nedentil i 4. Klasse og jeg fikk en sånn hevelse under brystet og den klumpen i fjor og det har jeg fortsatt, er jeg sen i puperteten? Og er det ikke normalt å få bryster før kjønnshår? Jeg har ikke pupper men bare den hevelsen. Det er bare en jente i klassen som ikke har kommet i puperteten, og nesten alle bruker bh, jeg bruker topp men er det nødvendig? Jeg bruker det fordi det er behagelig og de andre bruker det. Kan jeg please få svar på alt jg spurte om?

 • Bitsjjj 5 måneder siden #1

  grunnen til at du ikke har så store pupper kan være fordi du har lite fett i kroppen for pupper er rent fett har du mye fett i kroppen har du store pupper har du lite fett får du mindre pupper, og husk at puberteten er ulik fra person til person.

 • 12åringen 5 måneder siden #2

  Jeg er ikke spesielt tynn men heller ikke tjukk

 • 12åringen 5 måneder siden #3

  Jeg er ikke spesielt tynn men heller ikke tjukk

 • Black sheep 5 måneder siden #4

  Det du må huske er at alle er forskjellige. Var ganske sen i puberteten selv. Fikk veldig sent pupper og kjønnshår, og mensen når jeg var 13-14. Det at du fikk det når du gjorde høres helt innafor ut og er verken for tidlig eller sent. Det er mange faktorer som spiller inn, men husk at alle er fine på sin måte. Folk liker forskjellig. Noen liker store pupper, andre små. Noen liker former, andre en slankere kropp osv. Vi er bygd opp forskjellig, ikke bare vekt og høyde, men muskel struktur og beinbygningen også. Take care. You'll be fine