ForumKroppen min / Problemer med mat
 • Problemer med mat

  Startet av Kakaka  10 måneder siden

  Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre fordi jeg sliter som bare det med mat. Klarer ikke snakke med noen. Jeg tenker veldig mye på vekt og kropp og kalorier og alt går i surr. Klarer ikke se på meg selv i speilet, for jeg begynner jo bare å gråte. Har kastet opp ganske ofte spiser nesten ikke noe, . Jeg kan så klart spise, men jeg vil virkelig ikke. Klarer ikke, vil ikke. Veier 12 kg mindre en jeg gjorde i i starten av dette året. Og etter planen skal det bli 12 kilo til. Men jeg vil bare leve normalt, og tenke normalt. jeg vil ikke ha det sånn her. Helsesøstra sa at det var viktig å gjøre noe med dette «problemet», og planlegger å lage er program som kan hjelpe meg. Men jeg vil ikke opp i vekt . Er bare fast. Så jeg lurer på, hva er det som feiler meg?

  Spiser maks 400 kalorier om dagen. Hilsen jente 14 år:)

 • reg123 10 måneder siden #1

  Får så vondt av deg:(( Det å slite med konstante tanker om vekt, kropp og kalorier er et helvete. Vet koss det er. Er det noen du stoler på som du kan snakke med? Hvis dette fortsetter så kan det gå enda verre og kan ødelegge skolen for deg og da blir det bare en ond sirkel. For hvis du føler du ikke gjør d bra nok på skolen så kan det hende du regulere maten enda lenger ned og bare blir enda mer slapp og ufokusert og så går det i en ond sirkel. Håpe du klare å snakke med noen før det går enda lenger. Du fortjener så mye bedre. Heie på deg❤️ Det bli bedre selvom alt føltes håpløst ut.

 • Kakaka 10 måneder siden #2

  Takk❤️

 • aisha0 10 måneder siden #3

  jeg vet hvordan du har det, og jeg er 15, dette er ikke bare noe jeg sier jeg gjore akkurat det samme da jeg var 14 og trodde jeg ikke hadde noen og snakke med, da jeg endelig fikk sagt dette her ut, følte jeg virkelig vekten over skuldrene mine lettere for hvert ord jeg sa.jeg er sikker på at en hyggelig jente som deg har mange venner og snakke med :) hilsen jente som bryr seg :)

 • Libertalia 6 måneder siden #4

  Jeg håper det går bedre med deg🤗❤️ 400 kalorier er alt for lite!! Du trenger minst 2 000. Jeg håper du kan bli med på helsesøsters opplegg. Jeg ville heller ikke gå opp i vekt før, men så ble jeg lei. Hva er egt poenget? Det er så mye annet gøy man kan bruke tiden på! 🌞 Håper du tar all hjelp til deg, det er viktig💙
  Klem jente 14

 • Annanassen én måned siden #5

  400 kalorier om dagen er altfor lite! Du burde ta imot helsesøsters program, det kan hjelpe deg.