ForumKroppen min / PLEASE HJELP
 • PLEASE HJELP

  Startet av Auro9876  8 måneder siden

  Jeg har nettopp begynt i 8. klasse og det føles ganske rart. Jeg kom ikke i klasse med bestevennen min og jeg kjenner nesten ingen i den nye klassen. Det verste er at de egentlig ikke er noe slemme, men jeg føler meg veldig ukomfortabel i garderoben... Alle de kule jentene har kjempestore pupper, og snakker helt åpent om når de har mensen og alt mulig. Jeg har ikke mensen og brystet mitt er helt flatt. Jeg bruker ikke BH engang! Det er sikkert veldig unormalt på min alder. Men jeg kan jo ikke liksom spørre mamma om å kjøpe en når jeg ikke trenger det en gang? Det er også helt sykt kleint å skifte i garderoben. Jeg må alltid gjemme meg på do når jeg skifter, eller vente til alle de andre har gått. Jeg har ingen venner i den nye klassen, og bestevenninna mi i en annen klasse har selv pupper, og har begynt å få mange nye venner i sin klasse. Jeg er redd for å bruke stramme klær, og vet ikke hva jeg skal gjøre... Kan noen please hjelpe?

 • An2009 7 måneder siden #1

  Jeg vet ikke så mye om det her, og vet ikke om det er så lurt. Men kanskje du kan bruke sånn BH som har på en måte, puter inni? Vet ikke om det funker. Husk på at alle er forskjellige😊

 • Amonume 7 måneder siden #2

  Ikke bry deg det er normalt. Mennesker er forskelige. En jente i klassen min er lik og ingen bryr seg. Et tips ikke lyv på deg mensen og ikke bruk bh om du ikke behover. Selv hater jeg bh.
  Håper det hjalp
  Hilsen jente 12

 • nordlys 6 måneder siden #3

  Alle utvikler seg forskjellig, og det er helt normalt å ikke ha mensen i 8. Men du kan prøve å snakke åpent om mensen selv om du ikke har det, det er faktisk veldig mye å diskutere rundt mensen:)

  Håper dette hjalp♡︎
  Koronavennelig klem fra meg♡︎