ForumKroppen min / Panikk- eller angstanfall?
 • Panikk- eller angstanfall?

  Startet av Anonym98765  3 måneder siden

  Så for å starte å forklare så startet hele situasjonen jeg er i sommerferien. Jeg fikk mange kommentarer over vektet min, til og med fra min egen bror. Han er bare ett år eldre enn meg, og jeg bryr meg mye om hva han syns om meg. Jeg er egt en person som i alle år har hatt kjempe god selvtillit. Jeg driver med håndball og lykkes veldig godt, men i det siste har jeg bare ikke klart mer. Trenerene mine forventer for mye av meg, hvis jeg ikke klarer noe, blir de kjempe skuffet. Fordi jeg skal være den som klarer alt. Laget blir også skuffet og sint hvis jeg bommer, og dette gir meg ikke motivasjon lenger.

  Men over til det jeg snakket om litt tidligere har jeg begynt å få dårlig selvtillit eller de stygge kommentarene jeg får. Og jeg stoppet og spise for en periode, gikk ned 5 kg. Men da forstod jeg at jeg ikke klarte å fokusere på skole eller trening. Så måtte bare ta det forgitt, så har begynt å spise veldig sunt. For å gå med i vekt på en sunn måte.

  Jeg er også ganske god på skolen, og har gode karakterer. Men har presset meg litt hardt i år. For her om dagen fikk jeg mest sannsynlig et angstanfall, jeg lå i sengen og trodde jeg skulle dø og ville bare dø. Vet ikke hvem jeg skal snakke meg? Har noen noe tips?

 • Jentefødt2007 3 måneder siden #1

  Å du! Jeg ville anbefalt deg og kontakte en lege eller helsesøster på skolen din! Om du har teams eller nummer har ingenting og si bare du snakker med noen som kan dette! <3

 • Forelskajente.06 2 måneder siden #2

  helsesøster, lærer, lege, mamma, pappa, en annen voksen du stoler på? Hvem som helst kan egt hjelpe deg med dette. Bare gi beskjed til noen du stoler på