ForumKroppen min / Mensen stopper ikke!
 • Mensen stopper ikke!

  Startet av An2009  11 måneder siden

  Jeg har fikk mensen 21 denne måneden, og sjøl om jeg er lei meg for det, så har jeg på en måte slått meg til ro med det. Men nå stopper ikke mensen! Jeg har hatt mensen i åtte dager nå. Det betyr at hvis mensen ikke stopper i morra må jeg gå til legen! Åssen skal jeg gjøre det? Har også ikke fortalt noe til mamma, men finner info på nettet. Men jeg er i ferd med og gå tom for bind, åssen skal jeg skaffe? Værsåsnill skriv, for jeg er sjukt stressa nå.

 • Auro9876 11 måneder siden #1

  Det er kanskje litt sent, men du må nesten fortelle moren din det. Husk at det er helt naturlig, og det har skjedd med henne også. Noen ganger er mensen ganske uforutsigbar i starten, så det er nok ikke noe som er galt, det jevner deg ut etterhvert. Håper det går fint, lykke til!

 • An2009 11 måneder siden #2

  Mensen har stoppa nå😅
  Men takk for at du svarte

 • Mathea1000 11 måneder siden #3

  Mensen kan vare fra 5 - 14 dager, men der er vanligst at den varer fra 5-9 dager ca. Men hvis du har mensen i flere dager enn 14 så bør du kontakte lege. Eller hvis du har så vondt at du ikke greier å gjøre noe så bør du kontakte lege.
  Jeg vil tro at moren din vil sikkert gjerne hjelpe deg hvis du spør, hvis hun ikke gjør det så er det ikke farlig å gå å spørre helsesøster på skolen. Helsesøster har også taushetsplikt, som betyr at hun/han ikke kan si noe til foreldrene dine uten din tillatelse (ved unntak av selvskading osv).
  Håper det hjelper💕