ForumKroppen min / Mensen spørsmål. Plis svar
 • Mensen spørsmål. Plis svar

  Startet av Baremeg04  ett år siden

  Hei jeg er snart 14 år og jeg har hatt utflod i nesten ett år men jeg får ikke mensen? Kan det bli forsinket av noe og i såfall hva? Håper på svar:)

 • anonymhjelp ett år siden #1

  ikke stress, mensen kommer når den kommer, noen som får det i en alder av 17 så bare vent

 • Anonym33 ett år siden #2

  Mensen kommer når den kommer. Alle får mensen til forskjellig tid, men er du undervektig (bmi kalkulator) kan mensen bli forsinket. Dette skyldes at kroppen ikke har kapasitet til å bære og gi næring til et barn som skal vokse inni deg. Om du er undervektig, vil kroppen rasjonere på energi, og derfor ikke ha noe til overs. Men som regel får man bare vente å se, om det ikke er en spesiell grunn du vil frem til?

 • Baremeg04 ett år siden #3

  Jeg er ikke undervektig men jeg er ikke den som spiser så veldig mye heller

 • Ava bella 25 2 måneder siden #4

  Jeg er 12 år og fikk mensen da jeg var 11 år. Jeg blør også mye men moren min ga meg mange tips som jeg vil dele med dere jenter som sliter med å blø mye.

  1. Skift bind/tampong oftere
  2. Prøv og bruk 2 bind oppå hverandre vist du føler deg komfertabel med det.
  3. Bruk nattbind på dagen.
  4. Jeg anbefaller deg å prøve tampong. Jeg har nettop begynt med tampong og det er helt fantastisk. Jeg kjenner ikke at jeg har mensen en gang. Det finnes mange forskjellige størrelser så prøv deg fram. Jeg kan anbefale o.b sine grønne eller rosa tamponger den grønne er større enn den rosa men den rosa fungerer også bra for meg. Ikke vær redd for å prøve tampong! Liker du det ikke så er det greit men det kan være lurt å prøve det også. Jeg har det myyyeee bedre nå trenger ikke å skifte så ofte heller!
  Håper dette hjelper deg videre.

 • Hei Hei Hei 2 måneder siden #5

  Ikke stress jeg stresset også med mensen men fikk det nå i 13års alderen ta det med ro var egentlig ikke noe bigg deal når jeg hadde det.

 • Hihihih én måned siden #6

  Hei, jeg er 12 år og egt ikke noen problemer med å blø igjennom, eller at jeg blør for mye. Det eneste problemet jeg har når jeg har mensen, er at det føles veldig ubehagelig at bindet er der. Jeg får en slags ekkel følelse. Har noen noen tips til det? Hjelper det å bruke tampong?