ForumKroppen min / Mensen i gymtimen og hater kroppen min
 • Mensen i gymtimen og hater kroppen min

  Startet av Fjellkatten  3 måneder siden

  Hei! Er den første i klassen som har fått mensen, og ingen hvet det. De er klar over at jeg er i puberteten har jo trynet fullt av kviser.

  Men liker ikke og vise meg naken forran de i klassen. Det har jeg aldri likt. Når vi hadde svømming og vi skulle i garderoben, tokk jeg alltid ett håndkle forran meg eller så stilte jeg meg i ett hjørne. Jeg kunne bare vise baksiden av meg. Når jeg skal dusje (vi må det lærerens har sakt det og vi har fått et eget skriv om det til og med) så pleier jeg alltid og ta ett håndkle rundt meg når vi går til dusjen, løpe inn og dusje kjapt for jeg pleier og være rask i garderoben for at ingen skal se noe, og det er nesten alltid en annen og som kommer inn og da bøyer jeg over kroppen fram over slik at ingen ser noe.Jeg var flau over og være i puberteten selvom jeg hvet at det er normalt, og alle kommer i det og sånt men det er ikke så enkelt!

  Jeg kan jo nesten si at jeg ikke liker kroppen min. Trynet er ikke favoritten og jeg hvet at det også er normalt men det føles ikke sånn! Og noen har påpeker kviser, og hår 'der' nede. Er KJEMPE svak i armene men er litt lat så jeg trener ikke musklene der. Jeg tar 100 situps om dagen, for det får meg til og føle at jeg er sterkere.

  Trenger virkelig noen tips, slik at jeg ikke føler meg slik. Med gym to ganger i uka så gruer jeg meg faktisk til den timen

 • Fjellkatten 3 måneder siden #1

  PLIS SVAR

 • Fjellkatten 3 måneder siden #2

  Noen som husker at dere skulle svare i løper av minst 72 timer? (Noe med 70) vell, gått fire dager så så KAN DERE SVARE???!!!!!

 • Fjellkatten 3 måneder siden #3

  HALLO!

 • Fjellkatten 3 måneder siden #4

  Noen andre som vet om noen tips? Sånn, ja, vell, det må jo ikke være voksne som svarer og

 • Seria123 3 måneder siden #5

  Hei kjære deg, jeg hadde det også sånn når jeg gikk på skolen (er ikke på skolen nå fordi jeg er utmattelsesyk) jeg synes det var flaut og dusje meg andre og vise meg naken jeg har ikke så store pupper eller fikk mensen først eller sliter med kviser, men allikevel synes jeg det var flaut og dusje med andre så jeg skjønner veldig godt hvordan du har det, mitt beste tips til deg er og øve deg på og like kroppen din og ansiktet ditt som du er. Si heller positive ting til deg selv enn negative. Jeg skjønner det er vanskelig men det er ofte det som er vanskelig og gjennomføre som mam får best effekt av. Jeg skjønner det kan være flaut og dusje med andre men kropp er helt naturlig og pubertetn er noe alle må igjennom om man vil eller ikke, du kan kanskje snakke med læreren din eller helsesøsteren din osv.. og fortelle at du ikke liker og dusje med andre og at du lurer på om du kan få en egen garderobe men husk at kropp er topp,,. Når det kommer til kviser er det også normalt men hvis du plages sånn av det ville jeg kontaktet en hudlege og hørt om du kan begynne på kur mot kviser😊håper dette var litt til hjelp, stor klem❤️❤️

 • Fjellkatten 3 måneder siden #6

  Takk, stor hjelp❤️