ForumKroppen min / Mensen
 • Mensen

  Startet av Halloiluken  8 måneder siden

  Hei, så jeg fikk mensen i desember 2018 og de siste månedene nå har jeg fått to mensen(er?) i måneden!? Det er lissom 14 dager i mellom hver gang jeg har det, dette har skjedd i snart 3 måneder!! Og hver mensen varer rundt 7 dager. Jeg tørr ikke snakke med mamma om det, hva skal jeg gjøre? Er det farlig?

  -Jente, 13

 • problemer? 8 måneder siden #1

  Jeg får mensen ca hver 2 uke, forrige gang jeg fikk mensen hadde jeg det i 17 dager. Mensen pleier som regel og komme hver 14 dag. last ned appen Flo, den hjelper veldig! Nå er det 23 dager siden jeg hadde mensen (heldigvis, jeg orker ikke mer hh) Det varierer veldig de første månedene. Jeg fikk også mensen desember 2018, og det tar kanskje ca 2 år før mensen er ordentlig fiksa (ikke varier så veldig lenger).

 • Haahhahale 7 måneder siden #2

  Su har ikke mensen i 17 dager?

 • problemer? 6 måneder siden #3

  jeg hadde det. det er forskjellig fra person til person. jeg har aldri hatt det så mange dager før så jeg ble litt redd hh

 • Augustlife 2 måneder siden #4

  Da jeg fikk mensen for første gang (19. April 2019) så varte det i 3 dager altså 19-22 så stoppet det den 23. Også kom det tilbake den 24-27 så fikk jeg pause den 28 også kom det tilbake igjen 29-8 mai. Dette er veldig slitsomt og varier veldig fra person til person (spesielt i begynnelsen)

 • Fisken 2 måneder siden #5

  Det er ganske vanlig at mensen er uregelmessig spesielt de første 2 årene (det er ikke slik for alle) Da kan man liksom få mensen når som helst og den kan vare sykt lenge også. Men i gjennomsnitt får en kvinne det hver 28. dag og har det i 5 dager. Alt fra 21-36 dager mellomrom og 3-7 dager i lengde regnes som normalt :)