ForumKroppen min / Lukt
 • Lukt

  Startet av usynelige_vraket  3 år siden

  Jeg er en 17 år gammel jente, jeg har neste ikke lukte sans. Men for litt siden fikk jeg vite at de jeg går i klasse med lager spøker om meg bak ryggen min, jeg fikk vite det av venninnen min at jeg tydeligvis lukter svette og at de ikke vil sitte med meg men istedenfor å si det til meg lagde de spøker om meg. Jeg er den sjenerte typen, jeg misliker på det sterkeste å ha oppmerksomhet negativ eller positivt, jeg liker å være under radaren.

  Noen som har noen råd om hvordan man kan fjerne svette lukta og komme seg over sen grue følelsen som kom i magen når jeg fikk vite det?? Jeg skjelver også mye mer enn det jeg brukte før? Tar imot alle råd med takknemlighet

 • Absolutt Ingenting 3 år siden #1

  Kanskje du burde vurdere å bytte deodorant? Så lenge du vasker deg regelmessig (hver morgen, og etter eventuell trening), og tar på deodorant, ser jeg ingen grunner til at du skulle fortsette å lukte svette.
  Den vonde følelsen vil nok gå over med tiden.
  Masse lykke til. :) <3

 • Jente25 3 år siden #2

  Viss du begynner å ha rutiner for når du dusjer og vasker deg kan det hjelpe. At du tar en kjapp dursj om morningen og bruker deodorant. Kanskje parfyme?

 • nataliehonnemyr 3 år siden #3

  prfyme og deodorant ???

 • modigemeg 3 år siden #4

  Så lenge du dusjer ofte og bruker deodorant skal det gå bra. Om du bare tar på parfyme over svettelukten vil det bare lukte verre etter en stund...

 • jeg vil hjelpe 3 år siden #5

  OK bruk deodorant og dusj oftere. Snakk med en du stoler på. Det er ikke flaut og snakke med foreldrene sine. Det gjorde man ofte når man var barn. Jeg har tro på at du til slutt blir venn eller at de slutter å lag spøk av deg senere. Livet varer ikke evig og man må nyte det.