ForumKroppen min / Liten penis?
 • Liten penis?

  Startet av Gutt17a  ett år siden

  Jeg er en gutt på 17 år som er flau over penisen min. Jeg føler at den er for liten og tørr ikke å vise den i garderoben og flau over den generelt hva kan jeg gjøre?

 • Darkness ett år siden #1

  Hei
  Så kjipt at du er usikker og misfornøyd med det. Du er som du er og du kan ikke endre på akkurat det. Det eneste du kan gjøre egentlig er å godta deg selv som du er. Størrelsen avgjør ikke hvem du er som person. Du må ikke la dette styre livet og selvtilitten din for det er virkelig ikke verdt det. Du må også huske at kroppen kommer i forskjellige størrelser og fasonger og ingen er like, det er det som gjør deg unik.

  Dette høres kanskje litt teit ut men kan du ikke prøve å skrive ned minst tre ting du liker ved deg selv(eller tenke om du foretrekker det). Det kan være på utsiden eller innsiden eller noe du er flink til. Se på de gode tingene ved deg selv og ikke la dette definere hvem du er. Prøv å ikke fokusere så mye på det og lær deg å bli mer komfortabel i din egen kropp. Jeg tror kanskje at nettsiden ung.no har noen tips til akkurat det, du kan jo sjekke det ut?

  Jeg ønsker deg masse lykke til og ikke glem at du er fin akkurat som du er!❤️

 • Gutt17a ett år siden #2

  Tusen takk dette betyr kjempemye!❤ jeg skal prøve mitt aller beste😊 takk for rådene

 • StorJente15 ett år siden #3

  Det er synd du er missfornøyd og/eller usikker om det. Det eneste tipset jeg har til deg er å fokusere på de fine tingene eller de tingene du er fornøyd med.
  Vet det er litt rart, men prøv å se deg selv i et speil hver morgen og smil og si "du er helt perfekt akkurat sånn" og finn minst 2 ting du r fornøyd med om deg selv.
  Det funker bra for meg. Har fått litt bedre selvfølelse av det, men husk at det kan ta en stund før det hjelper

 • Håper det hjalp ett år siden #4

  Altså gjennomsnittet på verdensbasis er ca 13 cm, men en vagina er ca 10cm så å være stor er kanskje ikke det aller beste her i verden. Altså jeg er både jente og jomfru, men når jeg har tenkt å ha sex så vil jeg faktisk heller ha noen som er gjennomsnittet eller litt under enn noen som er diger for det tenker jeg bare gjør vondt. Så jeg synes du burde være stolt av at du fungerer😊

 • Gutt17a ett år siden #5

  Tusen takk. Ja det var et godt poeng jeg er jo gjennomsnittet❤ bra vi har folk som dere i verden tusen takk