ForumKroppen min / Liten penis?
 • Liten penis?

  Startet av Gutt17a  8 dager siden

  Jeg er en gutt på 17 år som er flau over penisen min. Jeg føler at den er for liten og tørr ikke å vise den i garderoben og flau over den generelt hva kan jeg gjøre?

 • Darkness 5 dager siden #1

  Hei
  Så kjipt at du er usikker og misfornøyd med det. Du er som du er og du kan ikke endre på akkurat det. Det eneste du kan gjøre egentlig er å godta deg selv som du er. Størrelsen avgjør ikke hvem du er som person. Du må ikke la dette styre livet og selvtilitten din for det er virkelig ikke verdt det. Du må også huske at kroppen kommer i forskjellige størrelser og fasonger og ingen er like, det er det som gjør deg unik.

  Dette høres kanskje litt teit ut men kan du ikke prøve å skrive ned minst tre ting du liker ved deg selv(eller tenke om du foretrekker det). Det kan være på utsiden eller innsiden eller noe du er flink til. Se på de gode tingene ved deg selv og ikke la dette definere hvem du er. Prøv å ikke fokusere så mye på det og lær deg å bli mer komfortabel i din egen kropp. Jeg tror kanskje at nettsiden ung.no har noen tips til akkurat det, du kan jo sjekke det ut?

  Jeg ønsker deg masse lykke til og ikke glem at du er fin akkurat som du er!❤️

 • Gutt17a 4 dager siden #2

  Tusen takk dette betyr kjempemye!❤ jeg skal prøve mitt aller beste😊 takk for rådene

 • StorJente15 én dag siden #3

  Venter på godkjenning