ForumKroppen min / Liten penis?
 • Liten penis?

  Startet av Gutt17a  ett år siden

  Jeg er en gutt på 17 år som er flau over penisen min. Jeg føler at den er for liten og tørr ikke å vise den i garderoben og flau over den generelt hva kan jeg gjøre?

 • Darkness ett år siden #1

  Hei
  Så kjipt at du er usikker og misfornøyd med det. Du er som du er og du kan ikke endre på akkurat det. Det eneste du kan gjøre egentlig er å godta deg selv som du er. Størrelsen avgjør ikke hvem du er som person. Du må ikke la dette styre livet og selvtilitten din for det er virkelig ikke verdt det. Du må også huske at kroppen kommer i forskjellige størrelser og fasonger og ingen er like, det er det som gjør deg unik.

  Dette høres kanskje litt teit ut men kan du ikke prøve å skrive ned minst tre ting du liker ved deg selv(eller tenke om du foretrekker det). Det kan være på utsiden eller innsiden eller noe du er flink til. Se på de gode tingene ved deg selv og ikke la dette definere hvem du er. Prøv å ikke fokusere så mye på det og lær deg å bli mer komfortabel i din egen kropp. Jeg tror kanskje at nettsiden ung.no har noen tips til akkurat det, du kan jo sjekke det ut?

  Jeg ønsker deg masse lykke til og ikke glem at du er fin akkurat som du er!❤️

 • Gutt17a ett år siden #2

  Tusen takk dette betyr kjempemye!❤ jeg skal prøve mitt aller beste😊 takk for rådene

 • StorJente15 ett år siden #3

  Det er synd du er missfornøyd og/eller usikker om det. Det eneste tipset jeg har til deg er å fokusere på de fine tingene eller de tingene du er fornøyd med.
  Vet det er litt rart, men prøv å se deg selv i et speil hver morgen og smil og si "du er helt perfekt akkurat sånn" og finn minst 2 ting du r fornøyd med om deg selv.
  Det funker bra for meg. Har fått litt bedre selvfølelse av det, men husk at det kan ta en stund før det hjelper

 • Håper det hjalp ett år siden #4

  Altså gjennomsnittet på verdensbasis er ca 13 cm, men en vagina er ca 10cm så å være stor er kanskje ikke det aller beste her i verden. Altså jeg er både jente og jomfru, men når jeg har tenkt å ha sex så vil jeg faktisk heller ha noen som er gjennomsnittet eller litt under enn noen som er diger for det tenker jeg bare gjør vondt. Så jeg synes du burde være stolt av at du fungerer😊

 • Gutt17a ett år siden #5

  Tusen takk. Ja det var et godt poeng jeg er jo gjennomsnittet❤ bra vi har folk som dere i verden tusen takk

 • BareEnJente én måned siden #6

  Hvis du ikke er fornøyd med størrelsen din kan du for eksempel la andre ting veie opp for den? Ha strålene personlighet, være smart, kanskje få en god utdannelse/jobb som gjør deg rikere, være flink i senga, mest av alt være veltrent. Jeg kjenner maaaange jenter som foretrekker gutter med sixpack enn gutter med en stor pikk. I tillegg er det klitorisen som burde få oppmerksomhet under sex, ikke skjeden. Så da gjør det ikke noe om du har liten pikk.
  Det aller viktigste er personlighet, ikke utseende! Er du selvsikker og fornøyd med deg selv vil du med en gang tiltrekke deg jenter ;)

 • Selv123 én måned siden #7

  BareEnJente det er en ting jeg ikke likte at du skrev. Ok hør her Gutt17a Ok:
  1. Gutter trenger ikke SICC pac! Du er fin som du er! Jeg er en jente på 15 og jeg r ikke flat, ikke vel trent heller.
  2. Det er kanskje noen jenter som foretrekker gutter med sixpack enn gutter med en stor pikk.
  MEEEEN PERSONLIGHETEN ER DET VIKTIGSTE! Ikke dra deg ned (hvis du skjønner?) hvis ikke så mener jeg ikke tenk negativt for dette kan dra deg ned!🥺
  MAN ER. PERFEKT SOM MAN ER! Akkurat dette med «Jenter vil bare ha gutter med six pac» dette er bare tull! Fordi personligheten er det viktigste! MEN VÆR SÅ SNILL OG IKKE GLEM DETTE! ALLE ER PERFEKTE SOM DE ER PÅ SIN EGEN SUPRE MÅTE!❤️ #perfektPåSinEgenMåte!❤️❤️


  Håper dette var til litt hjelp, er ikke så flink med og hjelp folk, men synes jet er flinkere til og finne gine enkle løsninger til andre en til meg selv.. men Lykke til vidre! Og størrelse på pikken har heller ingenting og si!☺️

  Ha en fortsatt god sommer!

  Hilsen jente 15