ForumKroppen min / les plz trenger svar
 • les plz trenger svar

  Startet av Selv123  6 måneder siden

  Hei, jeg er så trøtt av å scrolle nes på insta og se de pene, tynne jentene som smiler og har det gøy i bikini. Jeg vet jeg må tåle det men det er ikke så lett og se de når man ikke liker seg selv😩 (kroppen) her er spørsmålene mine:
  1. Hva er normalt og se ut?
  2. Hva ser en gutt i en jente? Tenker på alt!
  3. Hvordan kan man innponere en gutt?
  4. Hvordan få bedre selv tillit.
  5. Hvordan snakke med gutter (er ikke så tøff mår det gjeller det)
  6. Vil dere gutter være sammen med ei jente selv om hun sitter i rullestol av og til?😕

  Hilsen jente 15 som er usikker

 • Annanassen 6 måneder siden #1

  Hei selv123! Jeg kjenner meg igjen i og se bilder av den «perfekte» kroppen og sukke. Men vi må huske på at det er mye mer vanlig og se ut som et menneske enn som en kjempetynn modell som har fantastisk moteriktige klær og masse sminke.
  Jeg skal prøve og svare på spørsmålene dine

  1 Altså, hvordan det er vanlig og se ut vet jeg ikke. Det kommer jo an på så mye, blant annet land, religion, og kultur.

  2 Jeg er jo jente, men jeg tror gutter ser etter jenter med selvtillit, som er snille, og som ønsker det beste får dem. I tillegg tror jeg de fleste ser etter noen som ligner litt på seg selv.

  3 Og imponere gutter er ikke alltid lett, men jeg tror gutter lar seg imponere hvis du tør være deg selv, og er modig.  4 Hvis man skal få bedre selvtillit, så må man prøve og smile mye, være sammen med noen flere mennesker. I tillegg hjelper det faktisk får meg og stelle seg foran speilet hvor morgen og si «så fin du er» (det føles litt flaut ut i starten, men det føles bra etterhvert)

  5 Jeg er ikke noe flink til og snakke med gutter selv heller, så jeg tror ikke jeg svarer på det.

 • Selv123 6 måneder siden #2

  Tusen takk🥰 skal prøve på det!!