ForumKroppen min / Kropspress, selvmordstanket
 • Kropspress, selvmordstanket

  Startet av Aldis1234  ett år siden

  Hei! Jeg er 13 år.

  Jeg har vært ufornøyd med kroppen min siden jeg var cirka 8? Jeg HATER kroppen min! Vi er cirka 24 jenter i klassa mi og av alle dem er nok jeg den styggeste og tykkeste. Jeg synes ikke jeg er bra nok for denne verdenen. Jeg synes ikke jeg passer inn her. Jeg har lyst til å dø men jeg er redd for å ta livet mitt. Jeg vil ikke gjøre noen trist. Ganske lenge har jeg ikke tenkt på det og egentlig gitt komplimenter til meg selv.. men for 1 uke siden cirka kalte bestevennen min meg feit. Etter det har jeg ikke klart å sove før lenge for jeg ligger der å gråter. Av og til kommer det stemmer i hodet mitt som gjør meg mer trist. Når jeg har gjort noe galt f.eks klarte å kjøre over foten til venninna mi med en go-kart.. da jeg kjørte etter det var det stemmer i hodet mitt som gav meg tips til hvordan jeg kunne dø. De sa jeg fortjente å dø at, jeg ikke er bra nok. Det verste er at jeg vet at de sikkert har rett. Men jeg er redd for meg selv. Hva er det jeg kan ende opp med å gjøre? Jeg føler ikke at denne verdenen er noe for meg. Vennene mine krangler hele tiden og involverer meg, jeg sårer dem. Jeg er ikke bra nok. Jeg er feit og stygg. Men jeg vil ikke gjøre folk trist. Bør jeg snakke med noen? Jeg vet virkelig ikke lenger. Jeg prøver bare å smile når jeg er blant folk men jeg vet ikkje hvor lenge jeg kan holde dette smilet på plass.

 • #needhelp ett år siden #1

  Du er mer enn bra nok!!
  Det er en del ting av dette jeg også sliter med så de tingene kan jeg ikke svare på, men jeg tror at det er lurt å snakke med noen. Du skal ikke holde på dette alene <3
  Det høres også ut som at du trenger nye venner som du kan snakke til og som forstår deg.
  Du er fantastisk! Heier på deg :-)

 • KokkookI ett år siden #2

  Jeg har vært deprimert i 3 år og jeg greier faktisk ikke å tenke NOE bra i meg selv, jeg undertrykker meg selv i alt jeg gjør, men på starten av skoleåret fikk jeg 3 SKIKKELIG gode venner som bare er helt fantastiske, jeg er fortsatt ""syk"" men tipset mitt er å finne noen folk som greier å holde de tankene vekk, vennene mine venninner t at armene mine er basically et skjærebrett men hver gang jeg kommer med nye lytt sitter de der ikke å syter om d elle prater serlig om det de bare later som om det er en vanlig dag og får meg til å føle meg bra pga liker ikke når folk tror de er så bra folk når de syns synd på deg. (Ikke stol på de som sier, stol på de som gjør/viser) altså tipset mitt er å prøve å finne noen venner som er så nærme at de kunne et familien din, d virker bedre en de bullshitt antidepressive greiene til legen. Og husk alltid ta tid. Veit om så mange som prøvde å ta selvmord men som var dritglad for at de stoppa eller at d ikke gikk, veit ikke hvem de er men jeg er glad i deg som sier det ut, du trenger å høre d og ærlig trenger jeg og men bare veit at du er verdt d, du er faen meg verdt d!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • anonymjente18 ett år siden #3

  Hei, skjønner hvordan du har det og det er helt dritt å ha det sånt. Snakk med en av foreldrene dine eller begge, hvis ikke så bør du ta kontakt med en lærer eller helsesøster på skolen. Jeg har slitet med kropp jeg også, men husk å stole på deg selv og husk du er nok for deg selv. Venninna di må være en ekte venn og vite at sånt sårer, kanskje du bør ta en prat med henne å fortelle om at det hun sa var sårende, har opplevd det samme. Husk å stå sterk og holde hode oppe. Fortsett med å gi komplimenter til deg selv!

 • Libertalia ett år siden #4

  Ja det er utrolig viktig at du snakker med noen! 🤗❤️❤️❤️ Om det er vanskelig med foreldrene dine, gå til en tante eller helsesøster. En eller annen du kan fortelle dette til. Venninna di burde absolutt ikke si slikt til deg! Du fortjener bedre. Prøv å få hjelp til dette. Hvis det blir vanskelig, kan det å bytte miljø hjelpe? Og værsåsnill ikke hør på stemmene i hodet ditt. Ikke med mindre de forteller deg at du er et fint menneske, en glitrende diamant 💎 🤗Håper du har det bedre nå.