ForumKroppen min / Kropp/vekt
 • Kropp/vekt

  Startet av Heiheie7381  én måned siden

  Jeg er en jente p 12 år (rundt 160 cm høy og rundt 60 kg) jeg er ikke sånn veldig tykk men ønsker helst å gå ned i vekt. Jeg skulle gjerne fått svar på disse spørsmålene :
  1) hvis jeg går ned i vekt, mister jeg da mensen (har hatt mensen i rundt et år)
  2) hvis jeg skal gå ned i vekt, hjelper da treningsvideoer på YouTube?
  3) kan det skje bivirkninger med at jeg går ned i vekt? (I så fall, hvilke?)
  4) tror du at hvis jeg gjør en treningsvideo på YouTube hver dag ( utenatt når jeg ikke er til stede hjemme eller det er veldig sent) at jeg kan gå ned i vekt?

 • Selv123 24 dager siden #1

  Hei kjære deg❤️
  Først vil jeg si at vekta de er normal☺️. Du trenger ikke å gå ned i vekt. Du kan selvfølgelig trene, men pass på at kroppen din får hvile seg❤️Minst 2 ganger i uken (helst ikke trene). Jeg vet ikke om du mister mensen vis du evt går ned i vekt, tror ikke det. Det kan være lurt å se på treningsvideoer, men pass på med øvelsene.. de kan bare passe til noen. Jeg er også usikker på bivirkninger til dette.. det er viktig med en fysisk hverdag.. det er å gå..
  uansett fine deg så trenger du ikke å bekymre deg! Du er nydelig! OG HUSK kroppen din er under utvikling og du må stole på meg med dette, kroppen forandrer seg hele tiden! You go girl❤️👑

  Hilsen 16 år gammel jente !❤️

 • Blåbær2021 24 dager siden #2

  Hei! Jeg sliter meg anoreksi, og jeg lurte også på dette med kropp og vekt før. Jeg vil bare si at å gå ned i vekt er ikke noe lurt. Jeg anbefaler deg å snakke med noen, før dette blir alvorlig. Å være misfornøyd med kroppen sin/ville gå ned i vekt er ikke lurt i den alderen. Kroppen din vokser og utvikler seg. Hvis du går ned i vekt, så kan du miste mensen, og hvis du trener for mye og blir undervektig, kan du miste mensen. Det er alvorlig! Når du begynner å trene mye, kan du bli avhengig, og føle at du MÅ ned i vekt, og trene hver dag. Så hvis du trener for mye, kan du miste mensen fordi kroppen din blir for sliten, og i en sånn alder skal man ikke behøve å gå ned i vekt. Du er nydelig som du er. Jeg anbefaler deg å snakke med noen, enten helsesøster, en venn, foreldre eller en lærer. Det kan være vanskelig å åpne seg, men det er viktig at du får andre tanker. Du kan også skrive et brev, og gi til enda stoler på om hvordan du har det. Jeg har troa på deg.

 • Heiheie7381 22 dager siden #3

  Ok takk for svar!