ForumKroppen min / Kroppen, ungdomstid mye spm. Osv
 • Kroppen, ungdomstid mye spm. Osv

  Startet av Selv123  ett år siden

  Jeg så på et program som er kaldt «Superkroppen» der er det folk som viser kroppen sin, som eks penis, pupper, rompe og huden sin. Pappa så at jeg så på dette. Også når han kom inn så sa han «Navnet mitt også ser du på nakene menn og damer?» og jeg sa ja. Det er det program også rakk æ finger te ham. De forstår ingenting! Det e my man lure på osv og det er kanskje litt rart st jeg som er snart 16 ser på nrk super osv men synes det er koselig. Hvis du er nysgjerrig og lurer på ting så sndbefaler jeg dette programmet! Du finner det på nrktv eller nå eller så Google du «Superkroppen» . Men pls no synes jeg det kommer til å bli kleint og snakk om ting..

 • smiling15 ett år siden #1

  har du sett programmet "puberteten" på nrk/nrk super? det handler om puberteten for dei som er nyskjerrig om slike ting :) Det blir prata om jente og gutte puberteten og eg har sett alle episodane, dei er veldig bra!

 • Styggjente09 ett år siden #2

  Jeg synes at du burde få lov til å se på dette. Det er lærerikt. Så kanskje du kan vise foreldrene diner eller fortelle dem om dette programmet.