ForumKroppen min / Kropp
 • Kropp

  Startet av Hei123*  5 måneder siden

  Hei. Jeg føler meg stygg, feit, ikke bra nokk og fortjener og dø. Jeg er ei jente på 11 år, 140cm og veier 32kg er det mye? Plis svar✨

 • supportjenta1 5 måneder siden #1

  Hei!
  Jeg vil at du skal vite at du ikke er alene om å oppleve dette. Samtidig er det viktig å vite at du er en normal jente, med normal vekt og høyde, og for å svare på spørsmålet ditt: det er ikke mye:)

  Alle kropper er forskjellige. Vi har forskjellige fasonger og størrelser. Noen er tynne, andre er tykke, noen er lave, andre er lange. Kroppen hjelper oss med å holde oss friske når vi er syke.

  Hvis du har det veldig vanskelig på grunn av dette anbefaler jeg deg å gå til helsesykepleier og få profesjonell hjelp.

  Hilsen :)

 • heipådegg 5 måneder siden #2

  husk alle kropper er perfekte!

 • janis123 5 måneder siden #3

  Hei, flotte deg<3

  Det er ikke noe koselig å høre at du føler disse tingene om deg selv..
  Når en kommer i den aldren du er i nå er det vanlig å få mange nye tanker inn i hodet sitt, tanker en ikke hadde før. Men det er fremdeles viktig å huske på at du slev kan styre din egen tankegang, og det gjør du med å se på deg selv i speilet og si " jeg er fin nok, jeg er god nok, jeg er viktig og jeg er elsket". For det er du, du er helt perfekt på din måte og det er mange rundt deg som er glad i deg! Hvor mye du veier og hvor høy du er er ting en ikke skal henge seg så for mye opp i, så lenge du er sunn, frisk og har det bra!

  Jeg håper du veldig snart innser hvor pen, vakker, viktig og bra du er! For det er det som kommer til å ta deg lengst i livet, selvtillit!

 • robertxd 5 måneder siden #4

  Hei, så dumt å høre at du føler deg slik. Det er ikke slik livet skal være for en 11 år gammel jente. Du må huske at alle er skapt på forskjellige måter, og det er virkelig ikke utseende som betyr noe og sier noe om hvem vi er.
  Du må huske på at du er god nok akkurat som du er. Det er mange som kan føle seg tykke uten å være det. da handler det mer om at du må sette pris på deg selv og ikke fylle deg selv opp med negative tanker.
  32 kg er langt i fra mye for en 11 år gammel jente, du har en sund vekt og du må ikke tenke at du må bli slankere, for det vil ikke være sunt.
  jeg vil anbefale deg å snakke med noen du stoler på om hvordan du har det. ofte blir ting verre om du holder det til deg selv.

 • Woopsie 3 måneder siden #5

  Det er viktig st du vet at du er fin nok akkurat som du er! Du vokser fortsatt så det finnes ikke noe fasit svar på hva du bør veie. Jeg er helt sikkert på at du er en kjempefin jente!