ForumKroppen min / Kommentarer og ufornøyd
 • Kommentarer og ufornøyd

  Startet av Gutt17a  5 måneder siden

  Jeg føler jeg er tjukk og jeg begynner å bli det og får sykt mange kommentarer på det også men klarer ikke å gjøre noe på det. Jeg liker ikke å se meg i speilet. Jeg var tynn før og har ikke forandret noe i livstilen min annet enn at jeg kanskje spiser mindre nå. Men nå har jeg begynt å få mage. Jeg trener 2 ganger i uka på treningsstudio osv. Hva kan jeg gjøre

 • 150806 5 måneder siden #1

  Du er perfekt som du er. Folk som kommenterer at du er tjukk har en IQ på 0. Ikke ta det de sier til deg. Jeg tror ikke du er tjukk. Men du burde fokusere på å være sunn. Ikke på å ligne på en modell. Fokuser på ting du liker ved deg selv og vær stolt over det. Alt blir bra til slutt.

 • Jentenullfem 3 måneder siden #2

  Enig med 150806:) det er bra å trene. Men å spise sunne ting kan hjelpe

 • NorskPotet 23 dager siden #3

  Du burde ikke spise mindre, men velge noe annet å spise. Dropper du f.eks frokost så vil du merke en forandring etterhvert, så velger du vekk lunsj osv. Det er FARLIG. Da får du noe som kalles spiseforstyrrelse. Det kan ende dårlig. Oppfordrer deg til å spise frokost, lunsj, middag og kveldsmat med noe som er sunt og kanskje litt mindre en det du pleier å velge.
  Tar du buss fra skole? Gå av litt før du er ved den holdeplassen du pleier å gå av gå så spaserer du hjem. Også på morgenen så velger du en annen bussholdeplass litt lengre borte.